Tânăr din Arad, prins în FLAGRANT în timp ce VINDEA DROGURI

Tânăr din Arad, prins în FLAGRANT în timp ce VINDEA DROGURI

Un tânăr din Arad a fost prins în timp ce vindea droguri, polițiștii au confiscat din locuințele acestuia între altele câteva kilograme de cannabis.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Arad au depistat un tânăr în timp ce comercializa droguri de risc.

În data de 22 septembrie, în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii de combatere a criminalității organizate, a fost depistat în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din Arad, în timp ce comercializa droguri de risc. Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție la locuințele deținute de tânăr, fiind descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 6,704 kg. de cannabis, 175,76 grame pulbere de culoare albă (amfetamină), 13.000 de lei și 50 de euro.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 23 septembrie, magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.