Situaţie DRAMATICĂ la Spitalul Judeţean: Alţi trei ARĂDENI infectaţi cu NOUL CORONAVIRUS au DECEDAT

Situaţie DRAMATICĂ la Spitalul Judeţean: Alţi trei ARĂDENI infectaţi cu NOUL CORONAVIRUS au DECEDAT

Încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total a ajuns la 29. Toate persoanele decedate sunt din județul Arad.

Deces 27: Este vorba despre o femeie de 71 ani din Arad, cunoscută cu diabet zaharat. Acesta a fost internată la Spitalul Județean, secția Boli Infecțioase prin Unitatea de Primiri Urgențe, în data de 25 martie. Din data de 27 martie a fost transferată în secția de ATI, unde a decedat în aceeaşi zi.

La internare prezenta insuficienţă respiratorie acută. Ancheta epidemiologică este în curs, pentru identificarea expunerii.

Deces 28: Femeie de 74 ani din judeţul Arad internată în 18 martie în Clinica de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad. În 25 martie i s-au recoltat probe pentru COVID-19.  Rezultat pozitiv în data de 27 martie. Din 26 martie a fost transferată la ATI, decedând în cursul aceleiaşi zile.

Deces 29: Femeie de 60 de ani din judeţul Arad, internată în Secția de Boli Infecțioase Arad din data de 25 martie, apoi transferată în ATI în aceeaşi zi. Testată pentru COVID-19 în data de 25 martie, rezultat pozitiv fiind confirmat pe data de 26 martie, decesul survenind în aceeaşi zi. Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această dimineață.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.