Smiley va susține un concert cât o viață de OM

Smiley va susține un concert cât o viață de OM

Smiley o să ofere spectatorilor care vor veni în cele 15 orașe în care ajunge cu turneul său național un concert cât o viață de OM.

Cele peste 2 ore de live vor traversa, cu ajutorul celor mai cunoscute piese ale lui Smiley, al poveștilor video, jocurilor de lumini, noutăților tehnologice, spectacolului coregrafic și virtual, cele patru etape ale vieții unui OM – copilăria, adolescență, maturitatea și bătrânețea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasă asupra oricărui om.

O să fie o emoție de spectacol, de la început până la sfârșit, un concert cât o viață de OM, pentru că asta ne-am propus, să cântăm despre fiecare dintre noi, despre cele mai importante etape din viețile noastre și despre cum ne transformă fizic și emoțional experiențele prin care trecem”, povestește Smiley înainte de turneul săuu național care va debuta pe 29 octombrie, la Pitești și se va termină pe 21 decembrie, la București.

Povestea vieții unui OM va fi spusă în două planuri, unul real unde muzică și interpretarea artistului Smiley se îmbină cu show-ul coregrafic și măiestria instrumentală a trupei prezente pe scenă și un plan virtual creat de mixul video, spectacolul de lumini și tehnologia de ultima generație în concertistică internațională care împreună vor crea magia emoției în sala de spectacol.

Suntem mulți, zeci, dacă nu chiar peste 100 de oameni care ne punem mințile, creativitatea, sufletele, zilele și nopțile la bătaie pentru că @Smiley_Omul să fie un show mare și plin de emoție despre și pentru fiecare OM care va veni să ne vadă”, spune Smiley nerăbdător să înceapă călătoria prin țară.

Peste 200 de lumini, o suprafață video totală de 185 mp alcătuită atât din module de ecran LED, cât și din aparate de lumina multielement și folosirea tehnologiei revoluționare de live pixelmaping vor crea o prelungire a planului bidimensional și un efect ce percepție tridimensională în sălile de concert. Etapă de proiectare a scenei pentru turneul @Smiley_Omul și a sistemelor aferente a cumulat peste 200 ore de lucru, iar etapă de preprogramare depășește și ea 150-200 de ore.

Turneul național @Smiley_Omul va începe la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sindicatelor și va ajunge la Arad la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie.

Biletele la concertul din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online aici: https://bilete.smiley.ro/ .

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.