ŞOC în Arad: Geanina Pistru s-a întors la vechea „dragoste”. A acceptat să fie chiar şi pe locul doi! Deocamdată

ŞOC în Arad: Geanina Pistru s-a întors la vechea „dragoste”. A acceptat să fie chiar şi pe locul doi! Deocamdată

Geanina Pistru a revenit la vechea „dragoste”! Nu vă gândiţi la prostii, că nu vorbim aici despre viaţa personală a celei mai puternice femei din politica arădeană.

Geanina Pistru s-a întors la Compania de Apă, acolo unde a mai „lucrat” ca şi consilier (ca şi Iustin Cionca, la un moment dat, când a rămas pe lângă Parlament şi trebuia să aibă şi el un venit consistent, plus program de voie). De data asta, însă, Geanina Pistru a plusat: Nu mai e „consilier”, ci director general adjunct. Deocamdată. Că director general e vărul său, Gheorghe Borha, căruia îi va lua însă locul, probabil, după pensionare (nu mai are mult!). Şi, ca totul să fie în familie, aflăm că o nepoată a Geaninei Pistru a ajuns între timp la „Juridic”, secretar al Consiliului de Administraţie. Care Consiliu de Administraţie girează tot ce se întâmplă, mai mult sau mai puţin normal, la Compania de Apă. Sub oblăduirea Adunării Generale a Acţionarilor. Şi cu largul concurs (aşa se numeşte când închizi ochii!) al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare Judeţul Arad.

Dar, despre ce se (mai) întâmplă la Compania de Apă vom reveni, pe măsură ce sursele noastre se vor hotărî să spună mai mult(e)!

  1. mare scofala acolo toti sunt o familie pnl si psd

    Raspunde
  2. Dna Gianina e competenta si pregatita va baga pe toti in buzunare numai invidie si pizma aveti toti la Dînsa

    Raspunde
  3. Daca DNA ar vrea ar inchide toti sefii de acolo si de la Consiliu judetean. numa zic! !

    Raspunde
  4. Urmareste ce am scris pe critic arad

    Raspunde
  5. Viitor de aur, apa si canalizarea Aradului are.Nu vor mai fi avarii la apa si nici la canalizare.Va veni Giani si le va rezolva.Abia astept sa isi intre in paine, sa puna mana pe mops,pe calti,sa intre in chesoane si sa conduca Vome ,Vidanje si Combinate

    Raspunde
  6. scârbit de PNL arad 24 ianuarie, 2021, 7:44 am

    asta este strategia PNLului, inculții și incapabili la conducere. Groaznic, mai trebuie urgent o revoluție, trebuie făcut 1 partid sau doua care sa plece pe principiul ca secretarii din ministere și ministru sunt numiți politici și restul pe CV și competente, iar după încă o revoluție să-i fugari din nou de la putere de acești inculți de PDL iști, ca și ultima data când au condus. JOS PNL (dcare este PDL mascat în oaie)

    Raspunde
  7. Budhighoaia , director la compania de apa ?! asta e chiar culmea nesimtirii , tupeului jegos si a obrazniciei fata de ARADENI , individa asta nu a fost in stare sa isi mentina propria afacere [ Ford ] cum frast cu spume sa conduca Compania de apa ???!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.