ŞOCANT/ CRIMINAL, la numai 10 ani. Acum e JUDECAT ca un adult

ŞOCANT/ CRIMINAL, la numai 10 ani. Acum e JUDECAT ca un adult

Un băiat de 10 ani din Pennsylvania a fost acuzat ca un adult, după ce a omorât în bătaie o femeie în vârstă de 90 de ani.

Poliția și mass-media locale l-au identificat pe suspectul de crimă ca fiind Tristen Kurilla.

Tristen Kurilla, din Damasc Township, a fost în vizită la bunicul lui, Anthony Virbitsky, când acesta o avea în grijă pe Helen Novak pentru weekend,  potrivit presei locale.

Sâmbătă seara, bunicul a chemat poliția, văzând că femeia de care avea grijă nu mai mișcă, însă copilul a spus o replică ce a șocat întreaga comunitate.

„Am ucis-o pe doamnă”, a declarat el unui polițist venit la locul incidentului.

Kurilla a declarat că pe la ora 10 a vrut să-i pună o întrebare bătrânei Helen Novak, o femeie care era în grija bunicului său. Dar femeia a strigat să plece când a intrat în camera ei. Copilul și-a pierdut cumpătul, a luat un baston de lemn din apropiere și au revenit în camera în care Novak era așezată în poziție orizontală în patul ei.

„Am vrut doar să o rănesc”, ar fi declarat copilul, poliției.

Polițiștii au arătat că Kurilla a pus bastonul pe gâtul ei și a apăsat timp de vreo patru-cinci secunde înainte de a o lovi de cinci ori în gât și de cinci ori în stomac.

Băiatul a spus că femeii îi curgea sânge din gură iar el s-a speriat, potrivit poliției.

Bunicul a declarat poliției că băiatul „respira greu și se uita speriat” pe la 10:30 și nu a mai răspuns deloc la nici o întrebare în jurul orei 11.

Autopsia făcută luni, a confirmat că moartea ei a fost o crimă, a raportat WNEP

Suspectul este în custodia poliției la Wayne County Correctional Facility și se așteaptă judecarea lui ca adult în zilele care urmează.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.