Performanţe pe tatami pentru tinerii judokani arădeni

Performanţe pe tatami pentru tinerii judokani arădeni

Ultima perioadă s-a dovedit a fi de bun augur pentru judokanii arădenii, care au cucerit mai multe medalii la competiţiile la care au luat parte.

Astfel, patru sportive din Arad, care au făcut echipă cu colegele lor din Deva, au reuşit să obţină medalia de bronz la Campionatul Naţional  U18 (cadeţi). Performerele sunt

Alexandra Ionescu (48 kg), Casandra Rusniac (52 kg), Daniela Buboiu (57 kg) şi Andrada Balas (63 kg), provenind de la LPS Arad (profesor emerit Teleki Mihai), CSM Arad (prof. Nagy Arpad), Victoria Nădlac (prof. Adrian Rau). Băieţii s-au clasat doar pe locul al VII -lea.

La individual, cele mai bune clăsări le-a avut judokanii Mark Boldis, Alesandra Ionescu şi Daniel Mraz – locul V.

Doi tineri judokani arădeni au urcat pe podium şi la puternicul turneu desfasurat la croat Osijek, în Croaţia, la care au luat parte 430 de sportivi din nouă ţări (Croaţia, Ungaria, Muntenegru, Romania, Slovenia, Canada, Serbia, Cehia şi Bosnia). Este vorba despre Adrian Boncea şi Cristian Corilan – locul II şi David Turc – locul III.

Tot în cadrul concursului respectiv a avut si ultima etapă din cadrul Euro League Regional –  U16, în care jodakanii arădeni au cucerit cele mai multe cupe la cele patru competiţii care au avut loc la Arad, Szeged, Subotica şi Osijke. Performerii sunt Kinga Bleiczifer, Mark Boldis, Alexandra Ionescu, Daniela Buboiu şi Cristian Corilan.

Un alt judokan arădean care s-a remarcat în ultima perioadă este David Nagy, de la LPS Arad care s-a clasat pe primul loc la o competiţie desfăşurată la Welss, în Austria.

Un alt sportiv arădean Robert Nagy, de la Judo Sambo Pecica, s-a clasat pe locul VII la Campionatul Mondial de Sambo desfăşurat la Seul, în Coreea de Sud.

Copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani care doresc să practice judo sunt aşteptaţi la sala „Gloria” Arad, situată pe strada Ioan Rusu Şirianu, nr. 6, de luni şi până vineri, între orele 15 şi 19.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.