ȘOCANT: O plimbare de seară s-a transformat, pentru o arădeancă, într-o luptă pentru supraviețuire

ȘOCANT: O plimbare de seară s-a transformat, pentru o arădeancă, într-o luptă pentru supraviețuire

S-a întâmplat duminică seara, pe o stradă din municipiul Arad unde, o femeie care își plimba propriii câini, a fost atacată din senin de doi câini din rasa Amstaff, informează Inspectoratul de Jandarmi Arad.

Femeia mergea liniștită pe stradă, iar în momentul în care a ajuns în fața unui imobil, cei doi câini care se aflau în curte, au reușit cumva să deschidă poarta și s-au năpustit asupra unuia dintre cățeii acesteia. Femeia disperată a încercat să-și salveze patrupedul însă a fost mușcată de braț.

Un vecin, alertat de strigătele femeii, a sunat imediat la 112 cerând ajutor. Totodată, proprietara celor doi câini agresivi a reușit să-i imobilizeze și să-i închidă înapoi în curte.

Echipajul de Jandarmerie sosit la fața locului a identificat persoanele implicate în eveniment și având în vedere că una dintre femei prezenta răni vizibile la nivelul brațului, a solicitat un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana vătămată a fost transportată la unitatea de primiri urgențe.

De asemenea, și cățelul rănit în urma atacului a fost transportat la o clinică veterinară. Acesta prezenta numeroase răni la nivelul spatelui și capului”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Arad.

Având în vedere cele constatate, jandarmii arădeni au întocmit pe numele proprietarei celor doi câini agresivi actele necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și i-au aplicat o amendă în valoare de 100 de lei pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.

Actele de sesizare au fost înaintate Poliției în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Foto: Arhiva

  1. Numai niste cretini puteau sa faca o lege care sa prevada o amenda de 100 lei pt.idiotii care au caini periculosi si nu au grija de ei. Nici 10000 lei nu ar fi o suma mare pt.trauma suferita de femeia aceia .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.