Șofer arestat după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri

Șofer arestat după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri

Un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri a fost reținut și ulterior arestat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni rutiere.

În ziua de 5 mai, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au depistat în trafic, pe DJ 709 C, în localitatea Variașu Mic, un autoturism care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, mărind viteza de deplasare.

Autoturismul a fost oprit în proximitatea localității Variașu Mic, acesta fiind condus de un bărbat de 41 de ani din Iratoșu, care a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice. Totodată, din verificări a reieșit că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.