Viceprimarul Aradului, cu trenul spre Pitești pentru partida dintre FC Argeș și UTA: „Mi-aș dori să fim în număr cât mai mare”

Viceprimarul Aradului, cu trenul spre Pitești pentru partida dintre FC Argeș și UTA: „Mi-aș dori să fim în număr cât mai mare”

Ilie Cheșa, viceprimar al Aradului, a plecat cu trenul, duminică, spre Pitești, pentru a susține UTA în dificila partidă cu FC Argeș.

„Nu e prima dată când merg cu trenul, am făcut-o și acum trei săptămâni, când am avut o deplasare la București, și merg de fiecare dată când am ocazia, în special cu Astra Trans Carpatic, companie deținută de Astra Vagoane Arad. Mi-aș dori să fim în număr cât mai mare în această după-amiază la Pitești, să susținem echipa fanion a Aradului, care joacă un meci capital pentru rămânerea în Superligă. Sper să le port noroc și să venim acasă cu trei puncte”, a declarat, pentru NewsAr.ro, viceprimarul Ilie Cheșa.

FC Argeș și UTA se întâlnesc în această după-amiază într-o partidă de șase puncte în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

  1. Falcă cu slugile lui din primaria Arad și Nu numai groparul Aradului

    Raspunde
  2. virgil florea 8 mai, 2023, 7:27 pm

    Nu numărul de arădeni va câștiga meciul. Deja am dat două. Să vedem până la sfârșit. Keșeru se vede treaba trebuia folosit pentru banii pe care îi ia de la club. Chiar dacă nu era în formă, experiența lui mai mult ca sigur ar fi schimbat locul în clasamentul final. Haide UTA. La pitești mai puteți marca și după pauză.

    Raspunde
  3. virgil florea 8 mai, 2023, 8:55 pm

    Revin acum după masacrarea meciului. Regulile fotbalului se schimbă în funcție de cine joacă. Din cele 3 lovituri de pedeapsă în realitatea nici una nu se justifică. Orice ar spune așa-zișii specialiști nu vor reuși să convingă decât doar pe ageamii sau pe suporterii Argeșului. Păcat de cele 2 puncte pierdute azi. Eu sper că la anul UTA va juca cu totul diferit tot în superligă sau cum o vor numi trubadurii care conduc fotbalul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.