Șofer cu comportament haotic, tras pe dreapta de polițiști. Bărbatul consumase un cocktail de cocaină, opiu, amfetamină și metadonă

Șofer cu comportament haotic, tras pe dreapta de polițiști. Bărbatul consumase un cocktail de cocaină, opiu, amfetamină și metadonă

Un șofer arădean a fost tras pe dreapta după ce a fost surprins de un echipaj de poliție manifestând un comportament haotic, ce a pus în pericol siguranța traficului.

Acesta a fost oprit de polițiștii Secției Rurale nr.3 Chișineu-Criș pe DN 79. Bărbatul de 36 de ani, din Neudorf, conducea o autoutilitară dinspre Arad spre Oradea. Întrucât anterior opririi șoferul a manifestat comportament haotic, punând în pericol siguranța traficului, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest și DrugTest, fiind constatate valori pozitive pentru cosum de cocaină, opiate, benzodiazepină, amfetamină și metadonă.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive în sânge.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș în vederea luării de măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.