Noul Spital de Boli Infecţioase din Arad va costa patru milioane de euro

Noul Spital de Boli Infecţioase din Arad va costa patru milioane de euro

Medicul şi consilierul judeţean Corina Crişan afirmă că în perioada următoare vor avea loc investiţii majore în domeniul sanitar.

Aceasta a dat drept exemplu noul spital de Boli Infecţioase Adulţi care se află în faza de proiect tehnic. Valoarea investiţiei se ridică la patru milioane de euro.

„Noul Spital de Boli Infecţioase pentru adulţi va fi realizat din fonduri europene, dar şi din bugetul Consiliului Judeţean din Arad. Spitalul va fi dotat cu 50 de paturi şi aparatură medicală necesare pentru tratarea bolilior infecţioase, inclusiv pentru HIV-SIDA. Este o investiţie necesară care va deservi cetăţenii judeţului Arad. Investiţiile realizate până în acest moment de către CJA în sănătate, ne-au ajutat să trecem mai uşor peste această pandemie. Faptul că am avut un spital nou în cartierul Grădişte, construit de la zero, a reprezentat un real sprijin în această perioadă tumultoasă. Astfel de proiecte vor continua, deoarece calitatea serviciilor medicale oferite rămâne una dintre preocupările actualei administraţii”, a declarat consilierul judeţean Corina Crişan (foto).

  1. […] post Noul Spital de Boli Infecţioase din Arad va costa patru milioane de euro appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.