Șoferi lăsați fără permise pentru 90 de zile. Cu ce viteză circulau

Șoferi lăsați fără permise pentru 90 de zile. Cu ce viteză circulau

Doi șoferi vitezomani au fost lăsați, duminică, fără permise de conducere pentru 90 de zile.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă activitățile în cadrul Proiectului ROADPOL, destinat conștientizării participanților la trafic cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.

Astfel, în cursul zilei de duminică, pe șoselele din județ s-a acționat cu aparatele radar pentru monitorizarea vitezei de deplasare.

Pe D.J. 709/B, între Arad și Șofronea, în jurul orei 17, un arădean de 47 de ani a  condus un autoturism cu viteza de 121 km./h., pe un tronson de drum unde viteza maximă de deplasare este limitată la 70 km./h..

În jurul orei 18, pe aceeași șosea, pe o porțiune unde viteza maximă de deplasare este de 90 km./h., un bărbat de 42 de ani, din Macea, a condus un autoturism cu viteza de 141 km./h..

În ambele cazuri, șoferii au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

„Reamintim tututor participanților la trafic că viteza excesivă este una din principalele cauze generatoare de accidente grave și mortale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județan Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.