Șoferul care a lovit un polițist cu mașina, cercetat pentru ultraj

Șoferul care a lovit un polițist cu mașina, cercetat pentru ultraj

Bărbatul care a lovit un polițist cu mașina este cercetat penal pentru ultraj.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad precizează că în urma administrării probatoriului în cazul polițistului rănit, a fost schimbată încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în ultraj, cercetările urmând a fi continuate  de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Incidentul în urma căruia un polițist a fost rănit a avut loc marți, 7 noiembrie, în jurul orei 14.40. Un echipaj al Biroului Poliției Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puțin timp înainte, la intersecția străzilor General Vasile Milea și Nicolae Grigorescu, din Arad. Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenții de poliție, care i-a făcut semn conducătorului auto să-și continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliție, autoturismul l-ar fi acroșat, după care și-a continuat deplasarea.

Polițiștii aflați la fața locului au pornit imediat în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția Bulevardului Revoluției cu strada Crișan, cu sprijinul unui echipaj de Ordine publică și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Bărbatul aflat la volan fost încătușat și condus la sediul Poliției Rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, precum și pentru audieri.

Rezultatul testului pentru consum de alcool și substanțe psihoactive a fost negativ.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.