Șoferul și-a lins efectiv, cu nonșalanță, buricul degetului! Detaliile HALUCINANTE ale unei călătorii cu un autobuz al CTP în plină epidemie de coronavirus (FOTO)

Șoferul și-a lins efectiv, cu nonșalanță, buricul degetului! Detaliile HALUCINANTE ale unei călătorii cu un autobuz al CTP în plină epidemie de coronavirus (FOTO)

Circulația mijloacelor de transport în comun ale Companiei de Transport Public (CTP) Arad a fost reluată la parametri (a)normali începând de luni, 18 mai 2020. Am constatat-o pe propria-mi piele.

Din capul locului specific faptul că prin acest articol nu doresc o generalizare, deși mă îndoiesc că ceea ce mi s-a întâmplat ar fi un caz izolat.

Așadar, cu toate că așteptările mele erau minime în sensul transportului în siguranță al pasagerilor în autobuze (mă refer la siguranță din punct de vedere al epidemiei de coronavirus, nu la starea tehnică a mijlocului de transport sau al priceperii șoferului), trebuie să remarc faptul că nimic nu s-a schimbat față de acum două – trei luni.

În autobuzul cu care am circulat era „un deget de praf” peste tot, mizerie, inclusiv resturi alimentare lăsate în voia sorții pe podea. Tot acest tablou, desprins parcă de la groapa de gunoi, era neatins de ceva vreme. Iar praful… Praful ți se lipea efectiv de față!

Pentru ca imaginea dezolantă oferită de mijlocul de transport al CTP Arad să fie completă și să capete și accente grețoase, trebuie să vă mărturisesc că șoferul și-a lins efectiv, cu nonșalanță, buricul degetului arătător în timp ce număra bancnotele pe care avea să le dea rest! Aaaa, bineînțeles că nu purta nici mască, în plină epidemie de coronavirus.

De remarcat, că singurii care au respectat regulile de distanțare și s-au protejat au fost pasagerii, care au purtat măști și au stat la distanță unii față de alții.

  1. Șucar ar fi fost să-i lingă buricul lu Feli. Aia da știre de presă!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.