Sofya merită o ŞANSĂ! Un caz SFÂŞIETOR care NU TREBUIE să ne lase INDIFERENŢI!

Sofya merită o ŞANSĂ! Un caz SFÂŞIETOR care NU TREBUIE să ne lase INDIFERENŢI!

Orice copil adus pe lume este o minune pe care fiecare dintre noi vrea să o vadă crescând și râzând, bucurându-se de tot timpul din viață. Din păcate, pentru unii copii am putea spune că viața nu e dreaptă, copilăria lor fiind afectată de varii motive.
Nu vom discuta despre pauperitatea sau neputința unor familii, ci vom vorbi strict despre boala care lovește cu cruzime suflete nevinovate. Vom discta despre momentele când îți vine să spui: „Doamne, nu-i drept!”, sau te gândești la toate păcatele pământului.
Un pui de om de doar 10 luni, mai bine zis o minune de fetiță, suferă de o boală cruntă care afectează tot mai des copiii din zilele noastre. Ea are nevoie de ajutorul dumneavoastră, al celor care ne citiţi site-ul.
Sofya s-a născut cu această cu boală, deşi medicii puteau să o depisteze de la prima ecografie. Din păcate, lipsa banilor nu i-a permis mamei să facă o astfel de examinare. Finalul e trist, copila s-a născut cu limfagiomă, o boală care afectează cel mai frecvent capul și gâtul, dar și pielea buzelor și limba.
Cu toată sărăcia, părinții au dus-o la spitalul „Louis Ţurcanu” din Timișoara, unde i s-a administrat un tratament care s-a dovedit ineficient iar la doar 5 luni fetiţa a suferit o intervenţie chirurgicală pentru extragerea unor lichide din gât.
Nici această operație nu a jutat-o, însă, pe Sofya să ducă o viaţă sănătoasă. Acum, unica șansă de a-i reda zâmbetul și copilăria micuței este urmarea unui tratament cu niște injecții provenite din Japonia.
Impedimentul este că micuța Sofya ar trebui internată periodic într-un spital din Italia, pentru că doar acolo poate fi posibilă vindecarea ei. Pentru binele micuței, părinții sunt dispuși să se mute acolo, să fie cât mai aproape de minunea lor.
Pentru toți cei care vor să-și umple viața cu zâmbete de copii, pentru toți aceia care știu ce înseamnă un gângurit, pentru toți cei care văd în puii de om viitorul, părinții Sofyei au rugămintea de a-i ajut să-și salveze minunea.

În fotografie sunt copiii de la grădiniţa unde ar trebui să meargă şi Sofya, afişând mesajul: „Din inimă pentru Sofya”.
Fotografii cu Sofya puteți găsi pe Facebook, urmând linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/aliss.sofya?ref=ts&fref=ts

Pentru toți cei care vreți să oferiți un ajutor, numerele de telefon ale părinților sunt:
0040750887247 Marincat Gheorghe;
0040755612471 Marincat Nicoleta Cristina;

Adresa: comuna Macea, nr.340, jud. Arad, România.

Numărul de cont unde se pot depune bani:
IBAN RO64CECEAR22B2EUR0568412, BIC CECEROBU (pentru euro);
RO86CECEAR2208RON0568060 (pentru lei).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.