SONDAJ/ Cine va câștiga alegerile de la Bocsig?

SONDAJ/ Cine va câștiga alegerile de la Bocsig?

Șapte candidați se luptă pentru funcția de primar al comunei Bocsig.

NewsAr dorește să ia pulsul electoratului, astfel că propune un sondaj on-line în care bocsiganii pot vota cu favoriții înscriși în cursa electorală.

Este vorba despre Teodora Abrudean (PSD), Adriana Băcioi (PNL), Daniel Crîsta (ALDE),  Teodor Miclăuș (USR), Ioan Diman (PMP), Teodor Pătrăuță (independent) și Iulian Munteanu (independent).

Numai unul va fi primar!

Citește și:

Loading...
 1. unii sunt bagati la inaintare ca sa ia voturi si sa asigure castigarea alegerilor de catre cine trebuie. se stiu ei. rusine sa le fie ca au acceptat!!

  Raspunde
  • Vai de voi si de politica voastră, politica de birtul satului! Una e bagata la înaintare de mogulii actuali, alta se plimba din partid în patid lovind pe alții pe la spate,lipsa de caracter, altu’ face , drege (mai ales daca înainte cu o seara a fost muci) . Cel care ar putea face ceva , e, cică pre în vârsta (ca parca asta ar conta) de ceilalți nu are rost sa mai vorbim. Deci, dragi bocsigani, aveți de lucru, să cugetați bine!

   Raspunde
 2. ce conteaza varsta dor nul pui la fiert,sa fie destept si harnic [bun gospodar]si sa aiba ceva scoala ca fara au fost ce bine o ducem,,,,,,,,,

  Raspunde
 3. Sigur ca trebuie sa aiba scoala si putina experienta, dar trebuie sa aiba barbatia si vointa de a aduce primaria pe fagasul normal si de a stopa hotia. Barfele cu varsta, etc,etc dovedeste putina gandire pe care o au unii care nu vor sa puarda putetea. Aproape toti au fost consilieri locali, au facut altceva decat sa.si mareasca salariul ?

  Raspunde
 4. După ce am citit ziarul ,, Bocsiganul,, am rămas uimit de mesajul transmiă, de proiecte, de promisiuni, etc . Dar pun întrebarea, cu ce bani se vor realiza toate acestea, cand la ora actuală bugetul primariei este cum este? Canlalizare, gaz, auzim de la toti, dar de unde bani? Cand veti vedea ce e în interorul primariei , veti fugi mâncand pământul!

  Raspunde
 5. eu sunt din alta localitate,dar am votat!

  Raspunde
 6. care este al saptelea?

  Raspunde
 7. Dana danacorbei@yajoo.com 22 octombrie, 2017, 2:49 pm

  Bine ar fi.ca toti sa se.uneasca sa dea jos.clica de.hoti! Altfel nu merge! Vor începe cu bani si cu intrigi! Banii compisexoratului din buzunarul lui CIUL! Că l au cumpărat si pe.Dica!

  Raspunde
 8. Dana danacorbei@yajo 22 octombrie, 2017, 6:48 pm

  Sigur ca sunt bani. Dar.sunt dați pe lucrări aiurea. Drumuri de toate felurile pe care nu le vede bine. Și bani pentru prieteni. Săracii, după ce nu au mai avut funcțiile di au luat urgent casa si masina noua. Și candidații actuali apartamente la oras

  Raspunde
 9. Oamenii nu stiu ca sa luat de la composesorat miliarde in tot anul. Și marin tractofistul si terminat casa. Toți! Membri din composesorat cate 2000. De ce? Sa aiba george bani sa nu mai lucreze? Si altii

  Raspunde
  • va multumesc domnisoara dana pt cele spuse dar sa stiti tot timpu eu am facut bani doar muncind iar daca sinteti cumva si membru composesor aveti tot dreptu sa verificati cati bani am luat si pt ce.as dori sa ne cunoastem si sa va explic personal cum sta situatia

   Raspunde
   • Sunteti george din poveste? Deci confirmați că datele sunt reale?

    Raspunde
    • deci fata mea deja cam intreci masura ar fi bine repet sa stam de vorba si sa spunem lucrurilor pe nume eu nu m-am vindut si sint george ala pe care ma stie toata lumea de om cinstit dar acum ca tu ai dubii ca nu as fi e problema ta datorita faptului ca fiecare om are dreptate dupa mintea lui deci te rog frumos sa termini cu acuzele la adresa mea si sa iti vezi de trebuta ta ca ma gindesc ca ai destula si probabil ca ma repet ar fi bine sa i-ti dai identitatea pt a nu te acuza in continuare de lasitate

     Raspunde
  • as vrea sa va spuneti identitatea daca aveti bun simt sau ne ascundem in spatele calculatorului ca si un las

   Raspunde
 10. DNA.Corbei, daca nu va ma înșel soțul dumneavoastră este consilier (PSD -Ciul)? De obicei Dnl Ciul își răsplătește susținători cu cutite pe la spate! Un caracter de cea mai joasa speța! Baftaa

  Raspunde
 11. Este foarte greu să iei o decizie corectă, atunci când trebuie să alegi ,dintre mai mulți candidați. Este posibil ca persoana cea mai puțin,,situată „,să aibă rezultatele cele mai bune. Ceea ce eu observ cu plăcere și speranță, este faptul că la Bocsig, conștiința, este trează și răul nu va putea domina, pentru că: Dana,Doru,Andreea,Gheorghe, Ioan, Anonim, Om de Rând,O Doamnă şi mulți altii vor veghea. Felicitări tuturor !

  Raspunde
  • Locuri in Bocsig? Cred ca nu. Ca altfel ati sti ce se i tâmplă si nu ati ironiza pe nimeni. Noi da. Și vedem multe.

   Raspunde
   • Pe mine ma îngrozeste cand vad câtă mizerie e în politica asta, fie ea și rurala, de sat , comună , cum vreti s-o luați. PNL din cate am auzit e făcut bucăți, nu mai e cel de anul trecut.Acum candidează o duduie , care, în trecut urla din toti plămânii pro PSD, pro Ciul. Acum hop cu C*** în barca galbenă ca vezi Doamne e mai performanta, după ce Ciul a gonit-o ca un bun si mărinimos edil care este. Alții au plecat pe unde li s-a oferit sprijin , alții merg pe cont propriu,(independenți) ca probabil le e lehamite. Acum , dragilor ce sa facem cu cine sa votam? Ca sunteti ,, șapte pitici,, mai lipsește Alba ca Zapada si povestea e întreaga. A sa nu uit a preciza , șase pitici, ca unu e luat sub ocrotirea Bestiei . Doamne luminează mințile noastre!

    Raspunde
 12. Va rog din suflet, nu ma băgați în discuții ! Va respect părerile , e dreptul fiecăruia la cuvânt. Cu respect !

  Raspunde
 13. Abrudean Teodora cunoaste si face parte dintre persoanele cu bun simt intre voi toti candidati.

  Raspunde
 14. PSD 46% iar restul 54%, aşa că nu vă agitaţi degeaba.

  Raspunde
 15. hopa! incep neamurile sa sara! Cum nu, ca aveti relatii in comun! Anonim e sotul doamnei probabil. ca oricum e anonim si nebagat in seama. el culege. io nu is candidat. dar nu fiti tare siguri cu procentele!!!

  Raspunde
 16. ca nu la toti le convine clica. si nu toti stiu de cat ati bagat mana in bugetul comunei. cand afla se schimba procentele

  Raspunde
 17. Frateeeee, mai bine taci cu PSD -ul, ca va linșează poporul! La cate tape au tras astia roșii oamenilor, nici dracii nu va mai baga în seama. Se apropie declinul si prabușirea voastră ca formațiune politica, va mai dau aproximativ pana la sfârșitul anului , ca oamenii deja s-au trezit din hipnoza creată de voi la parlamentarele de anul trecut. Asa ca , hai , mâna calul!

  Raspunde
 18. Nu sunt PSD-ist dar Dora va câstiga cu 46% deoarece are susţinere puternică în spate, În afară de Mânerău va câştiga în celelalte localități. Acesta este strict pct meu de vedere.

  Raspunde
  • cORECT. PUNCT DE VEDERE DE NEAM BUN. SI CEVA SMECHERII INTRE MAMA SI TATA. nu mai are spate. spatele a luat o la vale bine. are atatea bube ca nu mai stie de el. si dica nu mai da din bani de la composesorat ca se teme. asa ca neamurile care nu vor sa vada cum au ajuns unele la candidatura.

   Raspunde
  • Are susținere tare in spate?:))))))) deci recunoști ca o are in spate? Tu nu o mai ai deloc!:))))))

   Raspunde
 19. În afară de Teodora Abrudean şi Teodor Miclăuş ceilalti pierd timpul degeaba.

  Raspunde
 20. Da? De unde stii? Șanse ai toti. Și dacă poti compara o dna care nu se jenează să fie….tandra in public cu boul cu un profesor vu familie adevarata.cate.nu ă jignit pe nimeni niciodată, pai meriți să o pupi….

  Raspunde
 21. Înțeleg i? Pentru serviciul ei si ă lu bărbat a.facut orizontală. Și acum vrea banii comunei. Nu pentru ea. Pentru CIUL.ea e paravanul.

  Raspunde
 22. Nu o facem. O vedem.

  Raspunde
 23. Din toata povestea asta se vede un lucru,fetele astea chiar sunt cu cea mai veche meserie,dana dane si grosimea celor pe care le cunosti.Hai fi sincera ca sigur stii masurile celor ce candideaza se vede ca esti cu experienta in domeniul p…-ului.

  Raspunde
  • Vai domnule Anonim, ce ciuda îți este ți-e, ca. Nu ai scula? A trebuit altul sa îți proiecteze un Moștenitor! Rău e sa lingi unde scuipa un hepticos? Împacăte cu postul”roata de rezerva”! Acum “ursul” ii bagă numai degetul, așa ca poți dormi mai linistit, in comparație cu ea. Sărmana, a făcut bătături in palme și in bot! Fugiți voi ca șobolani!!!

   Raspunde
  • Pe a ta ai pierdut-o in incendiu? Pai datorită ei, ai ce bagă la fălci, altfel ai fi muritor de foame cum ai fost! Dar așa o sa ajungi, numai ca o sa se facă cheta sa ți sa pună pachet la “facultatea Prahova”.

   Raspunde
 24. Of of, cu atâta rãutate nu se poate face nimic constructiv. Dupã 5 îmi veţi da dreptate.

  Raspunde
 25. Ce urcare spectaculoasa are Domn profesor, pãcat cã în 5 nov va termina pe locul 5.

  Raspunde
 26. Asta dacã are noroc şi nu se mobilizeazã Diman.

  Raspunde
 27. Asta fãrã glumã sau mişto.

  Raspunde
 28. Palcu Vichentie era singurul potent sã dea jos cu bestia.

  Raspunde
  • Asa este. Dar el a fost scos din joc.

   Raspunde
   • Vad ca sunt implicate multe capre sute pe aici ,vorbeste si aia cu lansatoru de cactus mare,ea sude pe tot ce vede .Nu a multumito batranul de acum de pe professoras important este sa o faca la cat mai multi.

    Raspunde
  • Vichentie Palcu!? Pai îl mânca Ciul cu tot cu izmene. Daca o fost tare-n vena , de ce nu a intrat el în cursă anul trecut, sau chiar acum? Ce sa mi vorbim , las-o așa , părerea mea ! ??

   Raspunde
   • Vichenti nubpoate sa o doboare pe Marioara , iar voi îl vedeți dând cu Ciul de pământ? Sa fim serioși! Capuțul lui nu e destul de plin sa facă asta, gândire infantilă , nare rost

    Raspunde
 29. Bestia tocmai ă fost scoasă din joc. Pa
  na la.1 noiembrie pleaca acasa ca.nu are voie să.ocupe postul! Raman oamenii de casa. Împreună cu doamna PSD. Dar au sa fuga care încotro fara tăticule lor

  Raspunde
 30. A mai aparut o pocnitoare care sustinea pe unul si acum incearca si vrea sa suga pe altul,mare pacat ca este vaduva primarii

  Raspunde
  • Draga Andrea (pocnitorule), pe văduva aceea ați pupat-o toți in anus! Nu degeaba ai fost părăsit de măta, și ai fost dat in Știrea unguroaicei. Tu ești “Cristi din Banat” care te-ai măritat, adică ai luat Numele nevestei, ca deh ea are pantaloni și tu fustița!

   Raspunde
   • Se vede ca stii multe tu si amariti tai desi pana astazi nu am vazut sa scrii esti cva, spune cu a fost cand il pupai in pu.. pe ciul.Acum nu te agreaza .

    Raspunde
    • oare chiar asa era de pupat Ciul? nu cred. muieri are doar una . si mai are o tiitoare, insurata. imi placea mai mult sa ne pastram anonimatul nu sa il luam pe alu altu

     Raspunde
   • Se pare ca aici fiecare discuta ce vrea, nu inteleg ce vaduve ? ce pompier? ce Cristi cred ca aici scrie o singura persoana toate comentariile.Doar psihopati fac asa ceva sunteti de rasul curcilor.

    Raspunde
 31. Nu pup pe nimeni batranul profesor nu are sansa, in schimb tanarul da.

  Raspunde
 32. bine. e dreptul fiecaruia sa aleaga. vom vedea

  Raspunde
 33. Îți este frica sa nu câștige un bărbat? Oricum capra ta o sa meargă la alți sa o satisfacă! Sculița ta a putrezit, șobolan opărit!

  Raspunde
 34. Ciul a primit decizie de incompatibilitate si pe administrator. era de asteptat. de aia sunt speriati toti
  vor baga la bani saptamana viitoare ca sa castige timp sa se acopere. jurista a semnat angajarea lui Ciul, a gresit ca jurista

  Raspunde
 35. ajunge bocsigul de rasul lumii. dupa Stan si Bran va urma o Păpusă Blondă

  Raspunde
 36. Asa este. Și dacă nu semna tot aia era. E.mafie. da! Vor scoate bani la greu. Bine era.sa fie mai puțini contracandidați. Și să lase orgoliile la oparte

  Raspunde
 37. Sa se sprijiE unul pe altul si sa reușească. Asa vor avea toti 75 și dora va lui cu 25. Și atunci sa vezi furie! Au sa muște pe toată lumea?

  Raspunde
 38. Toti sunteti niște fleți ! V-ati mânca unu pe celălalt. Va faceti neamul de rușine , porcăindu-va ca la ușa cortului . Va vindeți Intr-o veselie și mai si așteptați sa câștigați. Bag piciorul în votarile voas

  Raspunde
 39. Câți dintre voi știți că Pătrăuță a luptat, a reclamat și a dovedit că Ciul a încălcat legea? De dom profesor le e și acum cel mai frică!!! M-aș bucura să câștige, deși se pare că în Bocsig sunt suficienți naivi care să fie păcăliți cu vorbe de partide….

  Raspunde
 40. Nu mai sunt bani pentru toate promisiunile decat daca se vor lua fonduri europene… ar trebui cineva priceput la astea, nu o curva penala…

  Raspunde
 41. Stau si citesc aberatiile pe care le debitati aici. Cati dintre voi v-ati facut examenul medical psihologic in ultimul an? Cum puteti vorbi in asemenea hal, cata rautate, cata invidie, cata lipsa de carcater si bun simt. Ce studii aveti, ce functii ocupati incat sa aveti dreptul sa faceti asemenea comentarii?
  Dimineata cand va uitati in oglinda, va mai suportati? Ca sunteti penibili, vi-a spus cineva? Cum puteti acuza si barfi in halul acesta, va mai mai suporta D-zeu? Ia luati si analizati viata voastra si bucurati-va daca este cazul sau faceti ceva mai bun daca nu este asa cum va doriti. Invidia este o boala grea, ar fi bine sa incepeti deja tratamentul.

  Raspunde
  • Du-te și fa campanie, stimata “Saltea Dormeo”! Nu toți sunt prosti sau imbecili, așa cum ii crezi tu. Sper sa se trezească insfirsit din somnul cel adânc.

   Raspunde
  • Studiii??? La Paris ca tine, la Moulin Rouge și la gara din Beauville! :)))

   Raspunde
  • Ideea era sa se stie ce lant penal e acolo , cu banii comunei si ai composesoratul. Sa se stie la ce se pretează dna candidată. Un fel de prostituție pe bani foarte mulți! Acuma ca ciul nu mai poate candida ă scos in fata aceasta doamna in ghilimele. Ca pe prostul de marius nu putea. Ca nu stie nici sa scrie. Și trebuie om de încredere ca altfel se tem că fuge altul cu ciolanul. Au furat la greu. Și mai vor inca! Si cred ca bocsiganii sunt prosti si naivi!

   Raspunde
 42. NewsAr dorește să ia pulsul electoratului……. ce vrajeala!!!! Ce ziaristi sinteti voi?????
  In 2 minute Iulian Munteanu are 40 de voturi???? Azi noapte, deodata a primit peste 100 de voturi…. CUM NU VA E RUSINE, MINCINOSI DE LA NEWS AR????

  Raspunde
  • Nu ne asumam deloc aceasta „crestere” a d-lui Munteanu. Probabil este o cale de eludare a sistemului de vot. Vom incerca sa oprim, pe viitor, astfel de fapte!

   Raspunde
 43. CIT ESTE DE RELEVANT ACEST SONDAJ?
  ALEGERI LOCALE BOCSIG 2016 SONDAJ NEWSAR
  LOC.1 TEODOR PATRAUTA 1048 VOTURI
  LOC.2 CIUL IOAN FLORIN 1027 VOTURI
  REZULTAT ALEGERI LOCALE BOCSIG 2016
  LOC.1 CIUL IOAN FLORIN 1240 VOTURI
  LOC.2 TEODOR PATRAUTA 408 VOTURI
  CU ASTA V-AM SPUS TOT,RESTUL MIZERIILOR DE AICI ,
  NU MA INTERESEAZA.

  Raspunde
  • Mai bine spune-ai ,, banii vorbesc,, asta trebuia sa spui . Cinstea si omenie nu mai contează , hotia si înșelăciune a sters mândria acestei țari . Și ne complacem ca ne place sa ne vindem pentru un pachet de țigări si o bere

   Raspunde
   • Pe asta mizează! Dau bani, merge iar zoo la oameni pe număr de casa. 100 de persoana! Si vin voturile! Vin! Ei, nu au sa mai vina! Se va face curățenie! Vor zbura penalii! Sunt multe de făcut în comuna asta! Nu parcuri fara copaci cu 7 miliarde in 2006 si centru civic cu 11 miliarde!

    Raspunde
  • Da, pe Patrauta il voteaza online mai degraba cei din Arad, ca inteligentii din Bocsig l-ar mai vota si acum pe Ciul…

   Raspunde
 44. Dispui de date nu gluma! De ce mizerabil? Vezi, disprețul asta pentru cetatean o sa va coste, PSD dormeo! Dispret si aroganță bazat pe ce? Pe banii composesoratului?

  Raspunde
 45. Fereasca D-zeu sa castige Dora Abrudean ! Nu o sa mai aveti loc in Bocsig de Jderu !!

  Raspunde
 46. Păi da! Nu contează că ala o calareste pe tanti. Conteaza ca ar face el pe șefu la greu. Și prost i nu e prost destul daca nu e si fudul

  Raspunde
 47. Culmea prostiei: politicienii care ne fură de zeci de ani (Băsescu, Orban etc. etc.) la nivel național vin în comună să ne convingă să votăm unul de-al lor, să se continue jaful la nivel local… Și oamenii pun botul! M-am săturat de ei! Votez USR (Miclăuș) sau independent (Pătrăuță), mă mai gândesc! Nu fiți proști, nu mai votați PSD, PNL, PMP sau ALDE!

  Raspunde
  • asa si este. toti cred ca daca vin la Bocsig cade lumea in fund si scot din buzunar votul
   . oamenii stiu. dar le e frica. ciul te ia de gat . sigur vor merge la vot si stiu ce sa faca.

   Raspunde
  • probabil ca tu inca nu stii cu cine votezi dar te rog nu fa pe altii prosti ca si tu faci parte din comuna bocsig si nu stiu daca nu cumva esti tata lor

   Raspunde
 48. Pe țâță aia nu o votează nimeni chiar daca vine Iohanis, ca o tras țeapă la o toate angajatele ei , neplătindu-le contributivile la stat. Acuma , hai și ea cu PNL -ul care l-au trădat pe Pătrăuță, după ce s-au afișat cu el anul trecut la celelalte alegeri. Huoooooo , cu partidele voastre cu tot! Ati băgat țara în faliment, nu vom mai fi niciodată ce am fost, ne-ati vandut pe toti! Bravo , domnule profesor, bravo, ca v-ați desprins de toti!

  Raspunde
 49. Da, pe domn` profesor il stiu de la Goldis, peste tot pe unde a fost a `inflorit` locul in jurul lui. Chiar daca nu toti l-au suportat, totusi rezultatele lui au fost motiv de invidie pentru multi. Nu stiu ce cauta in politica, dar daca ajunge primar va face treaba buna, chiar daca unii vor fi `dezlipiti` de la borcanul cu miere.

  Raspunde
  • memo deja e cumparat. a primit bani de la ciul. nici campanie nu isi mai face. trist ca am ajuns aici. mergeti oameni buni la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trebuie schimbare

   Raspunde
 50. Ideea era sa se stie ce lant penal e acolo , cu banii comunei si ai composesoratul. Sa se stie la ce se pretează dna candidată. Un fel de prostituție pe bani foarte mulți! Acuma ca ciul nu mai poate candida ă scos in fata aceasta doamna in ghilimele. Ca pe prostul de marius nu putea. Ca nu stie nici sa scrie. Și trebuie om de încredere ca altfel se tem că fuge altul cu ciolanul. Au furat la greu. Și mai vor inca! Si cred ca bocsiganii sunt prosti si naivi!

  Raspunde
 51. sa se stie ce lant penal e acolo , cu banii comunei si ai composesoratul. Sa se stie la ce se pretează dna candidată. Un fel de prostituție pe bani foarte mulți! Acuma ca ciul nu mai poate candida ă scos in fata aceasta doamna in ghilimele. Ca pe prostul de marius nu putea. Ca nu stie nici sa scrie. Și trebuie om de încredere ca altfel se tem că fuge altul cu ciolanul. Au furat la greu. Și mai vor inca! Si cred ca bocsiganii sunt prosti si naivi!

  Raspunde
 52. Asta sa intelegeti!!! ca trebuie stopata mafia asta!!!!!! Fiecare la vot!!!!!!

  Raspunde
 53. Anul trecut nu ati știut de mafia din interiorul primariei? Acum după ce unii au dat în vileag magariile lor, săriți cu toții la bătaie , va încordăți care mai de care mușchii , vreti sa va puneți toti la masa făcută. Unul singur e curajosul, si ala merită sa câștige!

  Raspunde
  • DA!!! A AVUT CURAJ. A SUPORTAT TOATE SICANELE DLUI CIUL. TOTI LE-AM SUPORTAT DAR ALTII AU TACUT. ACUM NU MAI TREBUIE RABDAT!! PE EI!! JDERII SI CIUL!!

   Raspunde
 54. Da, Ciul cu toată clica lui a avut în Pătrăuță cel mai mare dușman. Dacă nu era el, nu era sesizat ANI, rămânea CIul administrator (adică tot șef la bani) și așa mai departe. Însă ceata lui Ciul nu s-a lăsat și l-au împroșcat de ani buni pe omul acesta cu tot felul de vorbe, fie în presă dar mai ales în zvonistică. Prin comună circulă tot felul de fabulații despre Pătrăuță și culmea e că bocsiganii pun botul. Cei din PNL, la nivel de județ, sunt la fel de hoți ca și PSD-ul. Votați-l pe cel care a luptat cu mafia din primărie!

  Raspunde
 55. Ce v-am spus PSD 46%, cine cunoaşte stie. Vã salut pe toţi şi uitaţi de rãutate.

  Raspunde
 56. La final se pare ca CIUL si pompieru au reusit sa va futa si fara pula.Asta meritati gunoiul ramane tot gunoi.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.