Adrian Țolea, despre guvernarea PSD: „Anul 2017 se îndreaptă spre dezastru, iar 2018 se anunţă mult mai sumbru”

Adrian Țolea, despre guvernarea PSD: „Anul 2017 se îndreaptă spre dezastru, iar 2018 se anunţă mult mai sumbru”

Consilierul judeţean Adrian Ţolea remarcă, într-un comunicat de presă, disperarea tot mai accentuată a PSD în actul de guvernare.

 „Încă de la construcţia bugetară de la începutul anului s-a putut observa că banii vor fi insuficienţi pentru a satisface toate promisiunile electorale, se constată că totul a fost o mare minciună, care a urmărit un singur scop: votul românilor. După 9 luni, PSD a ajuns să guverneze «după ureche». Incoerenţa deciziilor, scumpirea carburanţilor, joaca de-a pasarea contribuţiilor de la angajator la angajat şi invers, introducerea TVA split, amânarea Legii Pensiilor, totul culminând cu vehicularea unei taxe de solidaritate reprezintă tot atâtea semne că PSD nu are o politică fiscal-bugetară, că deciziile se iau pompieristic, experimental. Această ultimă decizie este de-a dreptul aberantă. După ce a redus fondurile pentru investiţii, după ce nu s-au accesat mai deloc bani europeni – măsuri care ar fi putut revitaliza mediul de afaceri –, PSD mai dă o lovitură economiei prin aşa-zisa taxă de solidaritate. Adică solidaritate din partea celor care produc, cei din mediul privat, prin care să se mascheze incompetenţa PSD, să se acopere găurile tot mai mari din buget. Actualul mod de guvernare înseamnă haos, anul 2017 se îndreaptă spre dezastru, iar 2018 se anunţă mult mai sumbru”, afirmă Adrian Ţolea.

„Asistăm la bâlbe sistematice ale reprezentanţilor PSD, la schimbări de miniştri, dar cu aceeaşi lipsă de coerenţă. Suntem la sfârşitul lunii octombrie. Ar trebui să se lucreze deja la proiectul de buget pe 2018, dar constatăm că nu ştim cum va încheia PSD acest an. Până acum «soluţiile» PSD au fost creşterea deficitului, împrumuturi masive, creşterea accizei şi, acum, taxa de solidaritate. Sunt măsuri disperate, haotice, care ne afundă tot mai mult. PSD flutură statistici pozitive, dar realitatea este alta, iar presiunea asupra mediului de afaceri este imensă. Singura concluzie este că PSD nu poate guverna, are oameni incapabili, incompetenţi, cu o singură calitate: obedienţa faţă de partid şi de conducătorul iubit”, a completat consilierul judeţean Adrian Ţolea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.