SONDAJ: Cu cine votează arădenii la alegerile pentru funcția de primar. UPDATE: Cât timp se mai poate vota

SONDAJ: Cu cine votează arădenii la alegerile pentru funcția de primar. UPDATE: Cât timp se mai poate vota

Alegerile locale se apropie vertiginos. Este perioada în care se fac sondaje, calcule, se fac și se desfac alianțe (inclusiv în interiorul partidelor) în vederea bătăliei care se va da pentru funcția de primar al Aradului.

Dincolo de rațiunile în baza cărora partidele și-au stabilit sau își vor stabili „vârfurile de lance”, le propunem arădenilor câteva nume și-i invităm să participe la un sondaj în urma căruia se vor putea trage unele conculzii în privința șanselor pe care le au cei care ar putea fi candidați la funcția de primar.

Iată numele pe care vi le propunem: Călin Bibarț (PNL), Sebastian Bulumac (PLUS), Sergiu Bîlcea (PNL), Mihai Fifor (PSD), Gheorghe Furău (PSD), Sergiu Vlad (USR), Marin Lupaș (PRO România), Iulian Stana (ALDE).

Desigur, până la alegeri ar putea să mai apară și alte nume, la fel de bine cum altele ar putea dispărea din competiție.

Până atunci, însă, start vot!

Rezultate

UPDATE: Sondajul se va încheia luni, 13 ianuarie, la ora 7.

 

  1. Doua persoane poate trei ar putea provoca sfarsitul erei Falca la Arad. Acestia sunt Bibart, Bulumac sau Fifor. Ceilalti sunt de umplutura sau mai rau Bâlcea = Falca. cam atat am avut de spus. bagati la cap!! 😉

    Raspunde
    • De fapt sunt doua pentru ca un pesedist, culmea si oltean pe deasupra, nu ar primi in veci voturile aradenilor.
      In concluzie lupta se va da intre Bibart si Bulumac.

      Personal votez Bulumac pentru ca vreau sa vad si alt tip de politica in Arad.

      Raspunde
  2. nu as mai vota nici un politician niciodata!

    Raspunde
  3. Eu votez Sergiu Vlad , ne terbuie schimbarea si o putem face doar cu oameni noi .

    Raspunde
  4. Eu votez Seba Bulumac.
    Singurul competitor care poate sa schimbe cloaca PDLista din Arad.
    Nu uitati ca I-au lipsit doar 10 000 de voturi sa fie primar.

    Raspunde
  5. Da cine frast camforat e cheliosu din rama ?

    Raspunde
  6. imi doresc sa nu mai fie falca si pdl la arad si nici urmasii lui balcea bibart si pistroaie. votez cu dl lupas pt uta

    Raspunde
  7. Pana la ora 20 Balcea era inexistent si brusc i-a devansat pe Bulumac si Bibart. Asa prosti ne credeti?
    S-a dat ordin pe unitate? :))

    Raspunde
  8. DACA TOT LANSATI UN SONDAJ DR OPINIE FACETI-O IN MOD CORECT! REPET: CORECT!!! ACUM 2 ORE UN CANDIDAT AVEA 60 DE VOTURI DUPA O ZI INTREAGA. DE O ORA ARE PESTE 300. De asta e Romania unde e…. Ca incercati mereu manipulari ieftine!

    Raspunde
  9. Bai dar se voteaza in draci de vreo ora :)))). Seriosilor!

    Raspunde
  10. Pana dimineata face Sergiu Pistru mai multe voturi decat locuitori are Aradul in ritmul asta

    Raspunde
  11. Greierele lui Pinocchio 6 ianuarie, 2020, 10:23 pm

    Cât de proști îi credeți pe arădeni, măi, frate? Dacă ăsta e sondaj înseamnă că eu sunt Papa! Ce intenționați să transmiteți cu saltul acesta spectaculos al lui Bîlcea? Să fim serioși, procentul lui adevărat e cel înregistrat pe la ora 17. După aceea ați pornit „mașinăria”, orice prost își poate da seama! Jurnaliști vânduți!

    Raspunde
  12. Acest sondaj tocmai a devenit total NECREDIBIL – 5 VOTURI/MINUT pentru un candidat, dupa ce o zi intreaga nu a adunat 60

    Raspunde
  13. Domnisoara Geanina, TU votezi atata de ola ora 20?

    Raspunde
  14. Puteti sterge articolul….. In 3 ore l-ati transformat intr-unul penibil!!!

    Raspunde
  15. cam mare disperarea la gasca Sergiu&Geani daca s-au apucat sa manipuleze un sondaj de pe newsar. fara suparare Orlando. fie ca au pus postacii sa voteze de pe toate gadgeturile la indemana fie au rezolvat-o cu Orlando – mai putin plauzibil . dar oricum disperare mare, pt ca Bilcea nu exista pe intentia de vot si apoi l-au saltat jenant. Mai rau ati facut la imaginea lui pt ca doar ati demonstrat ca omul nu poate castiga o competitie pe bune. iar la vot nu va merge cu cacaturi din astea.

    Raspunde
  16. Mai oameni buni! Astia lucreaza noaptea ca hotii :)))))

    Raspunde
  17. Probabil candidatul Sergiu Bilcea și-a pus la lucru masinaria de partid. Nu e greu sa faca cateva sute de voturi la cati membri are PNL Arad. Acelasi lucru il pot face si ceilalti candidati. Pana la urma asa va fi si la urne, va castiga cel care isi va mobiliza cel mai bine electoratul.

    Raspunde
  18. […] SONDAJ: Cu cine votează arădenii la alegerile pentru funcția de primar […]

    Raspunde
  19. Se poate frauda foarte usor, votand in mod repetat in modul incognito. Balcia are voturi false.

    Raspunde
  20. Dintr-un sondaj serios a devenit un circ de prost gust.
    Tovarasii Bilcea&Bibart, eu zic sa nu va lasati si sa va puneti armatele de postaci sa va adune cate 50.000 voturi de caciula, sa aratati fiecare cine e seful.

    Raspunde
  21. carcotasul aradean 7 ianuarie, 2020, 3:55 pm

    Este limpede pentru orice om care judeca macar putin ca dincolo de cifre avem de-a face cu ceva care ar cam trebui sa puna pe ganduri tabara Giani&Sergiu, Daca, asa cum se pare, s-au pus in miscare `masinariile de vot` din PNL este evident ca in chiar sanul partidului tabara pro-Bibart e mai tare decat cea pro-Bilcea. Nici nu ar fi de mirare, caci nu sta in firea unui penelist ideea de dictatura! Numa zic… 🙂

    Raspunde
  22. Din pacate acest sondaj a fost „confiscat” de domnii Bibart si Bilcea care si-au bagat in priza postacii sa voteze de pe toate dispozitivele. Taiati vreo doua trei mii de voturi de la ei si aflati rezultatul corect.

    Raspunde
  23. […] liberalii pe cine bagă şi pe cine scot din propriul sondaj, l-am inclus noi într-unul (vezi aici!), în care s-a desprins în câştigător (cel puţin deocamdată!). Desigur, sondajul nostru e mai […]

    Raspunde
  24. Neaparat Bulumac, ar trebui lasate prostiile de partid si toti votantii din opozitie sa voteze cu Bulumac ca are cele mai mari sanse teoretic. Bibart=Bilcea, trebuie neaparat scapat de PNLul local.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.