Bibarţ, EXCLUS de pe listă de PNL Arad

Bibarţ, EXCLUS de pe listă de PNL Arad

Călin Bibarţ, primarul interimar al Aradului, ar fi fost omis de pe o listă pe care PNL Arad ar fi trimis-o conducerii centrale a liberalilor în vederea efectuării unui sondaj de opinie în perspectiva alegerilor locale din vara acestui an. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă.

Acum, ori gura lumii vorbeşte prostii, ori Călin Bibarţ a fost exclus dinadins de pe respectiva listă, ca să nu fie inclus în sondaj.

Până să se lămurească liberalii pe cine bagă şi pe cine scot din propriul sondaj, l-am inclus noi într-unul (vezi aici!), în care s-a desprins în câştigător (cel puţin deocamdată!). Desigur, sondajul nostru e mai puţin relevant, fiind acaparat de armatele de postaci ale lui Bibarţ şi Bîlcea. Totuşi, acesta demonstrază ceva: Călin Bibarţ îşi doreşte candidatura la funcţia de primar!

  1. Asta e mana doamnei de FIER a Aradului! Iubi trebuie sa fie primar! Obligatoriu!

    Raspunde
  2. dar bibart il are in spate pe coldea! Care n-a murit…

    Raspunde
  3. „Până să se lămurească liberalii pe cine bagă şi pe cine scot din propriul sondaj, l-am inclus noi într-unul (vezi aici!), în care s-a desprins în câştigător (cel puţin deocamdată!). Desigur, sondajul nostru e mai puţin relevant, fiind acaparat de armatele de postaci ale lui Bibarţ şi Bîlcea. Totuşi, acesta demonstrază ceva: Călin Bibarţ îşi doreşte candidatura la funcţia de primar!” – Nu inteleg de unde reiese ca dl. Bibart ISI DORESTE SA CANDIDEZE LA FUNCTIA DE PRIMAR. Eu stu ca va candida, dar vreau doar sa transmit un mesaj catre autorul articolului, care nu m-a lamurit. „Postacii” il vor sili sa candideze, sau cum?

    Raspunde
  4. Daca Bibart va fi impiedicat sacandideze,eu liberal convins,voi vota pentru prima oara cu PSD.Dar daca Bibart va fi recuperat de un alt partid,sau va candida independent,voi vota acel partid,sau candidatul independent Bibart,cu conditia sa nu se mai intoarca niciodata in PNL.

    Raspunde
  5. daca nu candideaza Bibi votam Bulumac

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.