Cu ce se poate juca copilul tău afară

Cu ce se poate juca copilul tău afară

Cand sunt mici, copiii se joaca foarte mult in propria locuinta, insa, pe masura ce cresc au tot mai mare nevoie sa isi petreaca timpul afara, prin parcuri sau prin tot felul de zone amenajate special pentru diverse sporturi.

Daca esti un parinte care se afla in cautarea unor jucarii de exterior atractive pentru copii, in cele ce urmeaza iti vom vorbi despre cele mai populare:

  1. Casutele

Daca ai norocul de a locui la curte sau daca cel mic are bunici care traiesc la tara si ii vizitati frecvent, atunci o casuta pe care o poti monta pe pamant va fi o adevarata atractie. Ea poate fi dotata cu balcon, tobogan, bancute, masa si multe alte detalii, in functie de cat esti dispus/a sa investesti in ea.

Cu cat copilul e mai mare, cu atat va avea nevoie de mai mult spatiu, asadar, gandeste-te pentru ce perioada ti-ai dori sa aiba o astfel de casuta in care sa se joace.

  1. Bicicletele

E important sa iti inveti copilul sa fie cat mai activ din punct de vedere fizic, iar pentru asta, o bicicleta poate fi de mare folos. Cand sunt mici, potrivite sunt variantele fara pedale, iar apoi, cand mai cresc, poti sa treci la cele obisnuite, eventual care au si roti ajutatoare.

Aceste jucarii trebuie folosite doar cu echipamente de protectie, mai ales cu casca, daca vrei sa iti stii copilul in siguranta.

  1. Rolele

Daca puiul tau pare a avea stabilitate buna si isi tine echilibrul foarte bine, in jurul varstei de 3 ani ii poti cumpara primele role. Astfel, va invata sa le foloseasca inca de mic si cand va creste va fi un expert. Mare atentie insa, deoarece pe langa casca e musai necesar sa ii cumperi si cotiere, dar si genunchiere, deoarece, la inceput, cazaturile vor fi inevitabile.

  1. Trambulinele

O astfel de jucarie de exterior poate fi o adevarata incantare chiar si pentru adulti, daca optezi pentru una capabila sa sustina o greutate mai mare. Cel mic va adora sa sara pe trambulina si sa simta adrenalina data de momentele in care face acest lucru. Sunt si trambuline micute, ce pot fi tinute si in apartament, insa ele sunt destul de limitate cand vine vorba de dimensiuni si cel mic isi va pierde rapid interesul.

  1. Hoverboard-urile

Aceste jucarii sunt preferate mai ales de catre adolescenti. Ele sunt gadgeturi aparute pe piata acum circa 5 ani si au devenit populare si in tara la noi. Trebuie insa achizitionate cu grija, pentru a fi cu adevarat calitative si folosite cu atentie, pentru a nu provoca lovituri. La fel ca si in cazul altor jucarii de exterior pentru miscare si aici e nevoie de echipamente de protectie.

  1. ATV-urile

Daca observi ca al tau micut vrea sa simta si mai multa adrenalina si pare atras de sporturi cu motoare, o buna idee ar fi sa optezi pentru un ATV. Nu e chiar o jucarie, deoarece implica multa atentie atat in ceea ce priveste alegerea, cat si in ceea ce priveste modul in care este manevrat, dar cu grija si un spirit de responsabilitate dezvoltat, totul va fi bine.

Daca vrei sa afli mai multe detalii cu privire la astfel de produse, dar si informatii legate de modul in care trebuie folosite, viziteaza site-ul http://miculrinocer.ro/.

Tu ai ales jucaria de exterior potrivita pentru copilul tau?

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.