SONDAJ/ Luptă DESCHISĂ pentru funcția de primar al comunei Șofronea

SONDAJ/ Luptă DESCHISĂ pentru funcția de primar al comunei Șofronea

Informația că Ioan Babău (PSD) nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al comunei Șofronea oferă doritorilor oportunitatea să lupte cu șanse reale pentru dobândirea funcției la alegerile locale din acest an.

Iar numărul celor ce-și doresc, mai mult sau mai puțin oficial, funcția de primar nu e mic. Deocamdată, noi am auzit de Octavian Potolia, Mihaela Kwasnitzky, Florin Bârsăuan, Alexandru Luțai, Cristian Sandu şi Florentin Costea, dar în ecuație ar mai putea fi și alții.

Până atunci, să vedem ce opțiuni au locuitorii comunei în sondajul nostru:

Rezultate

Notă: Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe același dispozitiv (telefon, tabletă, PC etc.). Sondajul se va încheia în data de 24 februarie la ora 12.

UPDATE: La sugestia unor locuitori ai comunei l-am adăugat în sondaj şi pe Radu Fofiu. Având în vedere durata sondajului, susţinătorii acestuia vor putea vota şi anula astfel decalajul lui Fofiu faţă de ceilalţi candidaţi.

Foto: Facebook

  1. Ala de-i primul pe lista e ceva ruda apropiata cu Gigel Fronea ??? Stiti voi….tamburasul ala vestit !?

    Raspunde
  2. Acest sondaj nu este tocmai în regulă, deoarece aceeași persoană poate sa voteze de mai multe ori. Ar trebui refăcut.

    Raspunde
  3. Mult succes Florin Barsaoan(Tica).Doamne ajuta!

    Raspunde
  4. Deocamdata mai exista UDMR,PSD a caror candidati nici macar nu apar in sondaje !! Vorba lu Lapusneanu-daca voi nu ma vreti nici o problema VA VREAU EU. La ce metode marsave am ajuns am ajuns.RUSINE…..!!!!

    Raspunde
  5. Nu este ok sondajul.. se poate vota multiplu de pe acelasi calculator..

    Raspunde
  6. Importanta este dezinformarea !! Hic eu cu cine votez ???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.