Soția lui Mircea Băsescu: „Soţul meu e cinstit! Preşedintele nu a vorbit ca un frate”

Soția lui Mircea Băsescu: „Soţul meu e cinstit! Preşedintele nu a vorbit ca un frate”

Cumnata președintelui, Doinița Băsescu susţine că soţul său este „cinstit”, iar declaraţiile de joi ale lui Traian Băsescu au fost făcute din postura de preşedinte, nu din cea de frate.

„Vreau să spun că soţul meu e cinstit şi corect, nu ar face niciodată lucrurile care i se reproşează acuma. În niciun caz nu poate fi vorba de vinovăţie, îl cunosc foarte bine şi aşa cum îl ştiu eu, nu ar putea face aceste lucruri”, a spus Doinița Băsescu jurnaliştilor.

„Eu sunt inginer, nu mă pricep la legi, până acum m-a ferit Dumnezeu să am de-a face cu Justiţia. Ştiu că astăzi se va judeca cererea DNA de a fi pus sub arestare, eu nu ştiu mai departe ce se va întâmpla, ştiu doar atât că îl aştept acasă, aşa cum l-am aşteptat de atâtea ori,  fiind soţie de marinar”, a adăugat Doinița Băsescu.

În ceea ce priveşte declaraţiile de joi ale preşedintelui Traian Băsescu, aceasta spune că şeful statului nu a vorbit ca un frate.

„(…) Este o onoare să fim rudele preşedintelui, dar e foarte greu să fii cumnată de preşedinte, să fii frate de preşedinte. Am vrut să nu ne ia valul, am vrut să fim oameni normali, care nu se schimbă, pentru că cineva din familie ajunge într-o postură atât de înaltă. Vă spun că am încercat să judec la rece, nouă ni s-au mai întâmplat lucruri, ieri a vorbit preşedintele, nu a vorbit ca un frate. Ce gândeşte fratele, ce simte fratele, asta nimeni nu o să înţeleagă. Dar eu am încredere că vom depăşi acest moment. Nu am vorbit la telefon nici cu preşedintele, nici cu soţia sa, nu avem obişnuinţa să vorbim la telefon”, a completat Doinița Băsescu.

Cumnata lui Traian Băsescu a vorbit şi despre cum au ajuns să o boteze pe nepoata lui Bercea Mondialu.

„Mi-au zis „nu mi-i botezaţi că sunt ţigan?”. Între a fi acuzaţi că suntem rasişti sau a-i boteza, am ales să-i botezăm. Am botezat şi olandezi, şi turci, şi ţigani, şi copii de la orfelinat. Dar în situaţii din astea în care ne-a cerut cineva. Nu ştiam atunci cine este Bercea. Aşa sunt de naivă!”, a povestit Doinița Băsescu.

În final, aceasta a avut şi un mesaj pentru familia lui Bercea Mondialu: „E cam dur, dar să le fie ruşine! Eu cred că fiecare primeşte până la urmă ce merită”.

Mircea Băsescu a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seara, de procurorii DNA, după ce a fost audiat în calitate de suspect în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Fratele preşedintelui a declarat, joi dimineaţa, că a vorbit cu Traian Băsescu de când a început scandalul şi acesta este foarte supărat, precizând că el nu a luat niciun ban de la familia lui Bercea Mondialu şi nu a încercat să intervină pentru eliberarea acestuia.

La rândul său, preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că ştia de problemele fratelui său încă de anul trecut, însă a afirmat că va crede varianta finală a justiţiei şi nu cea a lui Mircea Băsescu, privind scandalul cu familia lui Bercea Mondialu.

  1. Frate,frate,dar branza tziganeasca e pe bani…..

    Raspunde
  2. tiganu nu face afaceri decat cu alti tigani din neamul lui , iar odata intrat in cardasie cu el , faci parte din clanul lui si trebuie sa joci asa cum vrea el .
    basescu m . stia chestia asta si totusi sa facut frate si nas cu tiganul . acum trage ponoasele . cat despre imaginea romaniei , aceasta oricum este la pamant . ROM = ROMAN , ADICA CETATEAN AL ROMANIEI !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.