Space4People: Arădenii chemați să vină cu idei pentru o mai bună utilizare a spațiului public

Space4People: Arădenii chemați să vină cu idei pentru o mai bună utilizare a spațiului public

 „Îți dorești spații pietonale mai diverse și mai atractive? Acum este momentul să te implici!” Acesta este îndemnul  Grupului Local URBACT Arad, constituit în cadrul proiectului european Space4People, în scopul promovării unor măsuri locale pentru o mai bună utilizare a spațiului public.

Desfășurate în perioada 20 – 29 august, primele acțiuni interactive de comunicare locală ale grupului vizează colectarea de idei de la comunitatea locală în  scopul fundamentării viitoarelor intervenții ale administrației pentru extinderea și îmbunătățirea zonelor pietonale din centrul orașului.

În acest sens, a fost lansat concursul „Spații pietonale diverse și atractive în Arad”, sub forma unui chestionar privind mobilitatea urbană, însoțit de o tombolă cu premii pentru toți respondenții: 5 abonamente lunare Urban Arad nominale, 10 vouchere promoționale pentru utilizarea trotinetelor electrice și 10 tricouri Space4People. Regulamentul concursului este disponibil: https://bit.ly/Arad_Regulament.

Chestionarul pentru participarea la concurs poate fi completat până în 29 august 2021 și este disponibil atât în format electronic (accesibil prin scanarea codului QR prezent pe materialele de promovare și pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro), cât și în format tipărit, la standul proiectului. Completarea chestionarului durează maxim 5 minute.

Standul proiectului Space4People se va afla în acest weekend în Atrium Mall. Vineri, între orele 16 – 20, sâmbătă în intervalul orar 12 – 20 și duminică între 11 – 18, toți cei interesați vor putea consulta materialele de informare (roll-up banner cu codul QR pentru concurs și flyere) și își vor putea înscrie ideile pe o hartă a zonei centrale, marcând străzile pe care și le doresc pietonale și indicând, totodată, cu ajutorul unor jetoane, activitățile ce pot fi organizate pe aceste străzi. Tot la stand, Cutia cu idei așteaptă cât mai multe propuneri de la arădeni privind spațiile pietonale.

Toți cei care vor răspunde la chestionar sau își vor transmite propunerile prin intermediul Cutiei cu idei, lăsându-și datele de contact, vor fi înscriși automat la tombolă.

Mai multe informații despre proiect găsiți pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad: http://www.primariaarad.ro/info.php?page=/infoeuropa/Proiectul_Space4People.html si pe pagina oficială a Proiectului Space4People (în engleză): https://urbact.eu/space4people-how-transport-adds-public-space-meeting-people%E2%80%99s-needs.

  1. […] post Space4People: Arădenii chemați să vină cu idei pentru o mai bună utilizare a spațiului public appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.