SPARG tot orașul! Încep LUCRĂRILE într-o ZONĂ INTENS CIRCULATĂ

SPARG tot orașul! Încep LUCRĂRILE într-o ZONĂ INTENS CIRCULATĂ

Compania de Apă anunță că „se reiau lucrările la rețeaua de canalizare” și va fi deschis un nou front de lucru pe Calea Aurel Vlaicu în zona sensului giratoriu UTA și în intersecția cu strada Cocorilor.

Pentru că zona este intens circulată, lucrările se vor desfășura pe timpul nopții, în intervalul orar 23 – 6, precizează reprezentanții companiei.

„Conform avizului Comisiei de Sistematizare a Circulației, pe Calea Aurel Vlaicu, în zona sensului giratoriu UTA și în intersecția cu strada Cocorilor, lucrările se vor realiza pe segmente, astfel încât să nu obtureze circulația autovehiculelor iar în dreptul liniilor de tramvai se va interveni pentru reabilitare prin subtraversarea acestora”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă.

De remarcat, că zonele de lucru vor fi delimitate şi semnalizate cu indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

  1. FOARTE BINE CA SCHIMBA ,CONDUCTELE SUNT VECHI SI DACA NU SE SCHIMBA PATIM CA SI LA BUCURESTI

    Raspunde
  2. Veniti in Alfa si vedeti cum se sparge asfaltul dupa ce s-a incheiat marele proiect de regenerare urbana. Nici nu s-a incheiatr bine santierul, ca acum au facut alt santier si se taie trotuarele sa se puna fibra optica. Ca si cum aceste lucrari nu puteau fi facute inainte. In plus, cand s-au facut parcarile, au fost taiate cablurile de curent ale cartierului asa ca la fiecare ploaie, scade tensiunea la alimentare. Tensiunea la priza este de 160V ceea ce pune in pericol toate echipamentele electrice din casele oamenilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.