Spectacol TOTAL în UTA – Rapid (2 – 2). VIDEO: Rezumat, duelul galeriilor

Spectacol TOTAL în UTA – Rapid (2 – 2). VIDEO: Rezumat, duelul galeriilor

UTA a remizat cu Rapid vineri seara, la Arad, la capătul unei partide în care a suferit dar a revenit spectaculos în a doua parte.

După un început bun, în care au dominat și au ratat deschiderea scorului, arădenii s-au trezit conduși pe tabelă în urma unui gol înscris de fostul utist Alexandru Albu, jucător la care s-a renunțat prea ușor în vară. Tot de la el a pornit și golul al doilea, un șut deviat care l-a păcălit pe Iacob și a intrat în plasă.

Golurile primite oarecum contrar cursului jocului au turnat plumb în picioarele arădenilor, care au măcinat în gol până la pauză.

Repriza a doua a fost una la discreția gazdelor. Utiștii au venit hotărâți de vestiare și au înghesuit Rapidul în propria jumătate, presând non-stop în căutarea golului. Ocaziile nu au întârziat să apară, numai norocul sau intervențiile providențiale ale portarului Horațiu Moldovan făcând ca golurile arădenilor să nu cadă mai repede. A fost nevoie ca Hora să obțină un penalty, pe care l-a și transformat. A urmat apoi o fază frumoasă pe traseul Ubbink – Roger – Antal, transformată în gol de ultimul.

În puținele minute rămase până la final UTA a forțat victoria dar nu a mai avut timpul necesar să înscrie.

Una peste alta, judecând după aspectul diferit al celor două reprize, remiza ar trebui să le mulțumească pe ambele combatante.

De remarcat, spectacolul din tribune (și din afara lor), cu două galerii efervescente care au dat culoare (la propriu) partidei.

  1. […] post Spectacol TOTAL în UTA – Rapid (2 – 2). VIDEO: Rezumat, duelul galeriilor appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.