INSP: 13 arădeni vaccinați împotriva COVID-19 au decedat în urma infecției cu coronavirus

INSP: 13 arădeni vaccinați împotriva COVID-19 au decedat în urma infecției cu coronavirus

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), în județul Arad 13 arădeni vaccinați împotriva COVID-19 au decedat în urma infecției cu coronavirus.

„La nivelul județului Arad au fost 13 persoane vaccinate cu infectare, care au decedat, prezentând comorbidități”, precizează pentru NewsAr.ro reprezentanții INSP.

În ceea ce privește numărul arădenilor vaccinați care ulterior s-au infectat nu există o statistică, reprezentanții INSP precizând: „Statistica privind domiciliul și statusul vaccinal nu este disponibilă la nivel de județ ci doar la nivel național. Sistemele informatice nu au posibilitatea de interconectivitate și de corelare a domiciliului, a reședinței, a vaccinării sau a infectării. De exemplu, o persoană care are domiciliul în județul Arad, poate avea reședința în alt județ și se poate vaccina sau infecta în județe diferite. Fără a exista posibilitatea de a spune câte persoane vaccinate, în municipiul/județul Arad, s-au infectat în municipiul/județul Arad.”.

Newsar.ro a solicitat INSP și o statistică detaliată în privința testelor, mai exact dacă se știe câte dintre testele efectuate zilnic sunt la persoane nevaccinate și câte la persoane vaccinate.

„Această statistică privind persoanele vaccinate și testate la nivel județean nu poate fi obținută, deoarece nu există corelarea de date între sistemele informatice, în plus trebuie ținut cont și de accesul liber la asistență medicală. Laboratoarele din municipiul/județul Arad pot lucra teste care provin de la centre de recoltare din alte localități/județe, astfel testele efectuate la nivelul localităților/județului nu sunt carascteristice acestora”, menționează reprezentanții INSP.

Foto: Arhivă

  1. […] post INSP: 13 arădeni vaccinați împotriva COVID-19 au decedat în urma infecției cu coronavirus appeared first on […]

    Raspunde
  2. Orice explicație ce s-ar da acestei situații nu va reuși să convingă decât pe proști. De ce să mai faci vaccin dacă el nu este util? Util este doar tratamentul. Vaccinarea este doar o chestiune de bani. Pedeliștii din guvern o susțin pentru că deja banii s-au dus. Au plătit direct din sumele împrumutate de Câțu-mâțu. Deci vaccinarea este argumentul împrumutirilor deja luate. Asta să știe proștii.

    Raspunde
  3. Parca asa auzeam prin targ ca daca esti intepat, nu mori, faci doar forme usoare de Covrig…..Functioneaza extrem de bine masinaria de propaganda a industriei pharma. Si pwlimea fara minte, evident pune botul . Rezultatele o sa inceapa sa se vada….Sa vedem cu ce explicatii o sa vina marii manglitori…

    Raspunde
  4. Oamenii ar trebui să priceapă odată în ce fel de lume trăim. Minciuni peste minciuni se spun iar proștii cred orice li se spune. De la bun început mascarada a fost atât de evidentă încât nu era nevoie de microscop. Boala dată de virus există, este vindecabilă, dar pentru că avalanșa înșelăciunii era pornită și banii dați, a fost nevoie de morți. Cu timpul se va afla și faptul că oamenii au jurit în spitale cu zile. Adică, i-au omorât. Pentru justificarea pandemiei. Exact precum la revoluție în decembrie 1989. Era nevoie de morți pentru a se justifica apariția FSN-lui și apoi luarea puterii de către grupul lui I ILiescu. Chiar așa proști suntem? Precum cei din Atena, care cu calul în ogradă nu credeau că sunt uciși? Și socoteau, așa tăiați, că era vorba de un dar? Apărați-vă măcar copiii, proștilor. Nu-i lăsați pe mâna criminalilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.