Speriat că moare, un sinucigaş a sunat la 112 pentru a fi salvat!

Speriat că moare, un sinucigaş a sunat la 112 pentru a fi salvat!

Decepţionat în dragoste un bărbat de 37 de ani din Târgu Mureş a încercat să-şi spună capăt zilelor într-o parcare din judeţul Arad. Totul s-a întâmplat luni seara în parcarea unei benzinării situate pe DN7, în localitatea Săvârşin. Bărbatul a încercat să-şi taie venele cu foarfeca aflată în trusa medicală a autoturismului.

După ce a realizat ce a făcut s-a speriat şi a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj medical care i-a acordat primul ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia, însă a fost sfătuit să consulte un psihiatru.

Poliţiştii chemaţi de cadrele medicale au stat de vorbă cu bărbatul şi au reuşit să afle că acesta se îndrepta luni seara, când a avut loc incidentul, spre casa sa din Târgu Mureş. A decis să-şi pună capăt zilelor după o ceartă urâtă cu iubita lui, împreună cu care deţine un apartament în Arad. Bărbatul le-a mărturisit oamenilor legii că în timp ce el a fost la muncă în Anglia, tânăra îşi găsise un alt iubit.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.