Sportivii arădeni de la Clubul Experiența Multisport au obținut locuri fruntașe la Cupa Euroregiunii DKMT la Înot Masters

Sportivii arădeni de la Clubul Experiența Multisport au obținut locuri fruntașe la Cupa Euroregiunii DKMT la Înot Masters

La bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalațiunii din Timișoara a avut loc cea de-a șaptea ediție a „Cupei Euroregiunii DKMT la Înot Masters”, un concurs de înot de amatori dedicat adulților (vârsta minimă de 18 ani). Acest concurs s-a desfășurat sâmbătă, în data de 14 noiembrie.

Evenimentul a fost organizat de către Clubul de Înot Masters Timișoara în colaborare cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea de Vest și Drecția pentru Sport a Județului Timiș.

La concurs au participat aproximativ 90 de sportivi atât afiliați (14 cluburi), cât și neafiliați, din trei țări: România, Serbia și Ungaria. Probele individuale de înot au fost următoarele: 200 m la alegere; 25 m și 100 m toate procedeele (fluture, spate, bras și craul), 100 m mixt și 25 m subacvatic.

Clubul sportiv Experiența Multisport Arad a fost reprezentat de 6 înotători care au obținut următoarele locuri pe podium la probele individuale: Adrian Arvinti (categoria de vârstă 55-59 ani): 2 locuri întâi, 3 locuri doi și 2 locuri trei; Cristian Lucian Mladin (categoria de vârstă 35-39 ani): 4 locuri doi și 1 loc trei; Sorin Victor Roman (categoria de vârstă 35-39 ani): 1 loc trei; Alexandru Voda (categoria de vârstă 30-34 ani): 3 locuri întâi și 3 locuri trei; Clemens Feucht (categoria de vârstă 18-24 ani): 5 locuri întâi și 1 loc doi; Dan Mihai Schramco, căpitan de echipă (categoria de vârstă 35-39 ani): 9 locuri întâi și 2 locuri doi.

În urma rezultatelor obținute de către înotătorii menționați anterior, clubul sportiv Experiența Multisport Arad s-a clasat pe locul 4 dintr-un total de 14 cluburi participante.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.