Stand-by în cazul preluării punctelor termice şi a reţelelor CET. Ambasadorul Elveţiei vine la Arad

Stand-by în cazul preluării punctelor termice şi a reţelelor CET. Ambasadorul Elveţiei vine la Arad

Preluarea în patrimoniul Municipiului Arad a unor puncte termice și rețele de termoficare de la CET nu a reușit să întrunească numărul necesar de voturi nici în ședința de astăzi a Consiliului Local Municipal.

Adusă pentru a treia oară pe masa aleșilor locali, preluarea punctelor termice avea nevoie de 16 voturi favorabile pentru a fi aprobată, dar reprezentanţii PSD şi ALDE au refuzat să-şi exprime votul, din motive expuse de liderul de grup al acestora, Adrian Todor.

„Urmare a faptului că reprezentanții PSD și ALDE au refuzat din nou să-și exprime votul, proiectul nu a fost aprobat, deși domnul viceprimar Călin Bibarț a explicat din nou Consiliului faptul că preluarea în patrimoniul Municipiului a infrastructurii rețelei de termoficare este o condiție legală obligatorie pentru a putea derula proiectului româno-elvețian cu fonduri nerambursabile de 9,4 milioane de franci elvețieni, care în caz contrar riscă să fie pierduți. Ambasadorul elvețian va fi prezent joi, 24 noiembrie, la Arad, pentru evaluarea stadiului proiectului. Având în vedere necesitatea rezolvării situației, domnul viceprimar Călin Bibarț a convocat o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local pentru joi, 24 noiembrie, la ora 15”, se arată în comunicat.

  1. asta este stilul lor de implicare in problemele Aradului de foarte multi ani , stil gica contra ,iar apoi critica si arata cu degetul….jenant dar normal pt. un partid condus de olteni atat la nivel central cat si local .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.