Polițiștii sunt pe urmele lui: A înșelat clienții unei bănci din Chișineu Criș. Îl recunoașteți? Apelați 112

Polițiștii sunt pe urmele lui: A înșelat clienții unei bănci din Chișineu Criș. Îl recunoașteți? Apelați 112

Polițiștii orașului Chișineu Criș au fost sesizați, în data de 16 august, despre comiterea unei fapte de înșelăciune, comise în incinta unei agenții bancare de pe raza localității Chișineu Criș.

Polițiștii arădeni au constatat că un bărbat ar fi intrat într-o agenție bancară de pe raza localității Chișineu Criș, unde ar fi acostat mai multe persoane, cărora le-ar fi propus un schimb valutar mai avantajos decât cel afișat în unitatea respectivă. Fiind atrasă de schimbul avantajos, persoana vătămată ar fi ieșit împreună cu cel bănuit de comiterea faptei din unitatea bancară, unde ar fi efectuat tranzacția stabilită anterior. Distrăgându-i atenția, bărbatul ar fi înlocuit bancnotele, înmânându-i astfel victimei o altă sumă decât cea inițială.

În acest sens, polițiștii orașului Chișineu Criș solicită sprijinul tuturor persoanelor care dețin informații care să conducă la depistarea celui care apare în imagini, să sune de îndată la numărul de telefon 0257/350.955, sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

inselaciune3 inselaciune-2 inselaciune-1

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.