Start la Bacalaureatul de toamnă. Astăzi are loc proba scrisă la Limba română

Start la Bacalaureatul de toamnă. Astăzi are loc proba scrisă la Limba română

Peste 1.100 de absolvenți de liceu care au ratat balaureatul din vară sau cei din promoțiile anterioare au parte de a doua șansă. Astăzi a început Bacalaureatul de toamnă.

Conform calendarului anexa nr. 1 la OMEN nr. 4.792/31.08.2017, luni au început probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat național, sesiunea august-septembrie 2018.

Probele se desfășoară conform prevederilor metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat , atât sub aspect organizatoric, cât și logistic (sălile de examen din centrele de examen precum și cele de evaluare din centrul zonal de evaluare sunt prevăzute cu camere audio-video).

Probele se desfășoară în trei centre de examen. Acestea beneficiază de personal de pază și de personal medical, candidații au apă în săli.

Pentru sesiunea august – septembrie a examenului de bacalaureat național sunt înscriși 1135 de candidați.

Probele scrise au început astăzi cu Limba și literatura română și vor continua cu proba la Limba și literatura maternă – 21 august, Proba Ec – proba obligatorie a profilului – 22 august și se vor încheia joi, 23 august cu Proba Ed – proba la alegere a profilului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.