Start turneului de fotbal pentru juniori Elite Cup RDF

Start turneului de fotbal pentru juniori Elite Cup RDF

Joia și vinerea aceasta, va avea loc cea de-a șasea ediție a turneului de fotbal Elite Cup RDF ce aduce laolaltă 3 generații de tinere speranțe (cei născuți în 2003, 2004 și 2005). Juniorii vor juca pentru șansa de câștiga un loc pe podium, dar și pentru ocazia de a câștiga echipamente sportive pentru întreaga echipă.

De la bun început, Elite Cup RDF s-a adresat generațiilor 2003, 2004 și 2005, astfel devenind una dintre competițiile unde anual se observă o evoluție a nivelului sportiv, odată cu creșterea și dezvoltarea jucătorilor. Turneul a crescut de-a lungul celor 5 ediții de până acum, anul acesta în competiție fiind înscrise 24 de echipe de juniori din România și Ungaria.

Fiind o competiție dedicată fotbalului de juniori, așteptăm în tribune în număr cât mai mare de copii și adolescenți, părinți și bunici, dar și pasionați de fotbal care îți doresc să urmărească fotbal de calitate, jucat cu pasiune și fair play. Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Echipele participante și programul turneului

Prima zi – 27 aprilie 2017

Generația 2003, grupa A va juca pe terenul FZ de pe str. Hunedoarei, din municipiul Arad. Primul meci va începe de la ora 9.30, așa că asigurați-vă că ajungeți pe la ora 9 pentru a prinde loc în tribune.

Generația 2003 – Grupa A

ASU Poli Timișoara

CS Viitorul Oradea

FC UTA Arad

Szeged 2011

Generația 2003, grupa B va juca pe Teren Sânicolau de pe str. Căpitan Ioan Fătu, loc Sânicolau Mic, județul Arad. Primul meci va începe de la ora 9.30.

Generația 2003 – Grupa B

Academia Brosovszky

ACS Viitorul Arad

CS Dinamyk Craiova

Grosics Labdarúgó Akadémia

Generația 2004, atât grupa A, cât și grupa B vor juca pe Teren ICRTI de pe str. Livezilor nr. 2, Municipiul Arad. Meciurile din grupa A încep de la ora 10, iar cele din grupa B de la ora 11.

Generația 2004 – Grupa A

CS Unirea Sânnicolau Mare

FC UTA Arad

Grosics Labdarúgó Akadémia

LPS Banatul Timișoara

Generația 2004 – Grupa B

ACS Viitorul Arad

CS Atletico Arad

ASU Poli Timișoara

CSM Reșița

Generația 2005, atât grupa A, cât și grupa B vor juca pe teren sintetic Șega de pe str. Constantin Brâncoveanu, Municipiul Arad. Meciurile din grupa A încep de la ora 10, iar cele din grupa B de la ora 11.

Generația 2005 – Grupa A

CS Atletico Arad

LPS Banatul Timișoara

Szeged 2011

Școala de fotbal Flavius Stoican

Generația 2005 – Grupa B

ACS Viitorul Arad

ASU Poli Timișoara

FC Auto Timișoara

Grosics Labdarúgó Akadémia

A doua zi, 28 aprilie 2017

În cea de-a doua și ultima zi a turneului, vor juca câștigătorii grupelor, pe aceleași terenuri. Meciurile generației 2003 vor începe la ora 9 pentru Grupa A, respectiv 9:30 pentru Grupa B.

Pentru generațiile 2004 și 2005, meciurile vor începe la 10 (Grupele A), respectiv ora 11 (Grupele B).

Festivitatea de premiere de vineri, 28 aprilie, va fi prezentată de Zoltan Lovas și Iazbinscky Gabriel. Aceasta va avea loc pe Teren Șega de pe str. Constantin Brâncoveanu din Municipiul Arad, de la ora 15:30.

Organizatorul turneului Elite Cup RDF este CSS Gloria Arad împreună cu sponsorul RDF SRL. Eveniment susținut de Kiss FM.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.