Mai multe articole din rubrica "" ↑

ALDE își propune să devanseze PNL

ALDE își propune să devanseze PNL

Congresul Național ALDE, desfășurat zilele trecute în Capitală, a reprezentat un prilej mai mult decât potrivit în vederea redefinirii unor obiective ale partidului, se arată într-un comunicat de presă al filialei arădene a partidului.

Numeroasa delegație arădeană participantă la eveniment a fost parte activă la alegerea unei conduceri unice a partidului și totodată s-a implicat în elaborarea strategiei ce se dorește urmată în următorul ciclu electoral.

„Țintele noastre sunt mai mult decât ambițioase. Intenția declarată a conducerii alese este ca ALDE să devină cel mai puternic partid de centru-dreapta de pe eșichierul politic românesc, devansând astfel PNL. Cu toții credem că 2017 este anul consolidării ALDE, respectiv al colaborării pentru păstrarea României pe direcția bună pe care am așezat-o, prin intermediul unor decizii adecvate. Rămânem singura formațiune liberală din România, iar pentru anii următori ne propunem să fim și cea mai importantă. Acest lucru este posibil prin consecvență. Consecvență în lupta pentru valorile și principiile liberalismului, consecvență în sprijinirea capitalului autohton, dar și în susținerea unei viziuni pentru viitorul țării”, a declarat Florin Galiș, președintele organizației municipale a partidului.

Potrivit acestuia, printre reperele de bază promovate de ALDE se numără: Relansarea economiei naționale prin consolidarea companiilor românești, refacerea industriei și dinamizarea forței de muncă; eliminarea venitului minim garantat pentru cei care pot munci însă refuză să o facă; oportunități prin creșterea salariului minim, astfel încât cei care lucrează să poată trăi decent; apărarea drepturilor și libertăților cetățenești; urmărirea intereselor legitime ale României în plan extern; implicare pentru a găsi soluții privind proiectul european.

Loading...
 1. simpatizant alde 25 aprilie, 2017, 11:23 am

  nu a-ti fost bagati in seama la capitala la congres.nu va vrea nimeni si drep urmare calimache esti un simplu membru supleant in biroul politic. tariceanu te-a tras in piept ca pe daniel constantin. in locul tau mi-as da demisia cu tot birou judetean.

  Raspunde
 2. Nu are ce demisie sa isi de-a pentru ca este oricum interimar,sunt curios cand vor fi alegerile in ALDE Arad? si as vrea sa mai stiu cine va candida! Eu in locul vostru (Galis si Calimente) as pleca de acum,ca in cazul in care apar cei care au consolidat acest partid in Arad,veti pleca PLANGAND.

  Raspunde
 3. Fiti seriosi oameni buni,acest individ nu pleaca pana nu EXECUTA acest partid cum a facut cu PNL-ul.I l-a predat lui Falca,fiti convinsi ca nu pe GRATIS.

  Raspunde
 4. “apărarea drepturilor și libertăților cetățeneștI “-UAT?//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Raspunde
 5. PE CAND SI A MEMBRILOR DIN PARTID????????????????????????????????????????????????????????????????

  Raspunde
 6. CHIAR SI A CELOR DIN ALDE ???/////////////////////////////////////////

  Raspunde
 7. Gasca lui papuc imbracata-n cauciuc!

  Raspunde
 8. sunt niste oportunisti acesti oameni[mult spus],se potrivesc cu tariceanu.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.