Statuia celor 13 GENERALI, vopsită în ROŞU, GALBEN şi ALBASTRU! Cum a REACŢIONAT primarul Falcă

Statuia celor 13 GENERALI, vopsită în ROŞU, GALBEN şi ALBASTRU! Cum a REACŢIONAT primarul Falcă

La Arad continuă vandalizarea statuii celor 13 generali, executaţi în urma Revoluţiei de la 1848.

Astfel, în această dimineaţă, mai multe persoane au vopsit în culorile roșu, galben şi albastru câteva din chipurile sculptate ale generalilor executați la Arad.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a reacţionat prompt ca urmare a vandalizării statuii: „Este un act de vandalism inadmisibil asupra unui bun public, o jignire a valorilor comunității noastre și o ofensă adusă drapelului național. În numele municipalității solicit organelor judiciare să ia de urgență toate măsurile pentru identificarea și pedepsirea făptașilor. Este o faptă antisocială gravă și sper ca reprezentanții Poliției Municipiului să se mobilizeze cel puțin la fel de prompt ca și la cercetarea acțiunilor legitime desfășurate de municipalitate pentru îndepărtarea bannerelor ilegale în perioada ultimei campanii electorale”, a precizat Gheorghe Falcă. Aceasta este cea de a treia vandalizare a statuii din Parcul Reconcilierii.

De remarcat, că la faţa locului au fost trimise mai multe persoane care au curăţat, cu substanţe speciale, vopseaua de pe statuie.

  1. Falca, deja esti nesimtit! Lasa tu astea, da, e vandalism, dar ce face primaria cu statuia eroilor romani de la podul Traian nu e vandalism? Slavi ai occidentului am ajuns

    Raspunde
  2. baaaaaa, nu slavi ci sclavi am ajuns. sclavi la UE si SUA care isi bat joc de noi ne arunca in gura lupului , ma rog ursului URSS – Rusia! rusine si prostie!

    Raspunde
  3. Auzi mai frate, ofensa adusa drapelului national…zice primarul mandibula , asta ii face de rusine cu atitudinea lui pe toti motii adevarati.

    Raspunde
  4. gogu i-a trimis sa vopseasca ca sa dea vina pe urmă pe politia municipala ca nu poate sa-i prinda.ha,ha

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.