Știai că sobele pe lemne tip șemineu garantează o investiție pe viață?

Știai că sobele pe lemne tip șemineu garantează o investiție pe viață?

Stilul casei noastre reflectă personalitatea noastră, iar pentru a ne simţi cât mai bine şi pentru a asocia casa cu un loc în care ne simţim liniştiţi şi relaxaţi, trebuie să ne gândim bine când facem anumite achiziţii. De exemplu, îţi mai aduci aminte de soba bunicii, la gura căreia te încălzeai după ce te jucai ore în şir, afară în zăpadă? Vrei să mai aduci o urmă din acea atmosferă la tine acasă? Chiar dacă în trecut soba era de tablă şi nu reprezenta cea mai bună alegere pentru client, astăzi, mulţumită tehnologiilor inovatoare, soba de fontă tip semineu reprezintă o alegere excelentă pentru tine şi familia ta.

De ce este soba pe lemne o alegere înţeleaptă? În primul rând, soba pe lemne este o investiţie pentru întreaga viaţă. Datorită materialelor din care aceasta este construită, este proiectată să reziste întreaga viaţă. O investiție pe care o faci o dată, dar de care poţi să beneficiezi zeci de ani. Fonta este materialul din care este construită şi reprezintă principalul factor de calitate. Acest material reţine mai mult timp căldura. Garanţia sobei este de cinci ani şi transportul este gratuit. În al doilea rând, soba încălzeşte doar încăperea în care este amplasată. Aceasta poate fi dotată suplimentar cu sistem de reglare automată a aerului, clapetă, plită cu trei ochiuri, sticlă pirolizată şi sticlă de autocurăţare, toate acestea pentru a beneficia de cele mai avansate tehnologii, astfel încât confortul tău şi al familiei tale să fie asigurat.

În al treilea rând, designul sobei este unul modern sau rustic, perfect pentru orice tip de încăpere. În funcţie de preferinţă şi nevoie, soba poate fi de capacităţi calorice şi modele diferite, alese de client astfel încât să se potrivească cu tonul încăperii şi spaţiul care necesită încălzire. Unul dintre avantajele sobelor este și faptul că sistemele de evacuare/coșurile de fum au nevoie de un diametru interior mai mic, scăzând simțitor costul coșului de fum. Pentru spații mai mici, sobele tip șemineu înlocuiesc cu succes șemineele, dar mai ales sobele tradiționale cu care am fost obișnuiți. Specialiștii în domeniu au facut tot posibilul pentru a face trecerea de la tradițional la modern, în stil rustic sau modern.

Datorită greutății corespunzătoare și a tehnologiei avansate de fabricare, Șeminee București, parte a grupului PEFOC.ro oferă garanție de 5 ani pentru toata gama de sobe pe lemne. Dezvoltarea unei puteri calorice mari, amplasarea acestora în orice spațiu, cât și aspectul deosebit reprezintă punctele forte pentru care clienții optează pentru această gama de sobe.

Bucură-te de o investiție pentru întreaga viaţă şi toată familia va simţi confortul şi avantajele căldurii naturale generate de seminee, semineu centrala sau coşuri de fum de la firma Șeminee București. De asemenea, poți achiziționa în orice moment un șemineu bioetanol sau o soba de calitate, care va da un plus de stil casei tale. Apelează cu încredere la experţi pentru a te îndruma în privinţa celei mai bune alegeri.

Șeminee București  face parte din grupul PEFOC, care a aduce înaintea clienților cel mai mare magazin online de șeminee!

  1. Andrei Petrica 29 mai, 2019, 2:34 pm

    Recomand cu incredere sobele din fonta de la echipa din Sibiu. Intr-adevar acestea sunt o investitie pe viata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.