ALERTĂ CU BOMBĂ într-o benzinărie din România. O geantă SUSPECTĂ, ABANDONATĂ lângă stația Peco le-a dat mari bătăi de cap geniștilor

ALERTĂ CU BOMBĂ într-o benzinărie din România. O geantă SUSPECTĂ, ABANDONATĂ lângă stația Peco le-a dat mari bătăi de cap geniștilor

Agitație mare, joi dimineața, în centrul orașului Piatra Neamț, după ce un cetățean a sunat la 112 pentru a anunța prezența a două bagaje suspecte într-o benzinărie. Apelul făcut în jurul orei 7:30 a alertat autoritățile din zonă.

Circulația a fost blocată timp de trei ore după apariția unui rucsac şi a unei poşete suspecte, pe o cutie de gaz între clădirea unde funcționează Poșta și un peco.

Pirotehniştii au scanat cele două bagaje, după care, pentru maximă siguranţă, le-au verificat, uitându-se efectiv în interiorul acestora. Rucsacul şi poşeta au fost îndepărtate, fiind plasate în portbagajul uneia dintre maşinile SRI.

Pe camerele de supraveghere de la Centrul de Calcul situat în imediata apropiere, organele de cercetare au observat două persoane care în jurul orei 5:47 ar fi avut asupra lor acest tip de genți, însă, imaginile erau neclare.

Trei ore mai târziu, alerta cu bombă a fost ridicată, după ce proprietarul bagajelor abandonate a fost identificat. Este vorba despre o persoană fără adăpost, care și-a lăsat bagajele acolo şi a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să le recupereze.

Foto: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.