LĂMÂIA și BICARBONATUL DE SODIU fac MIRACOLE în cazurile diagnosticate cu CANCER!

LĂMÂIA și BICARBONATUL DE SODIU fac MIRACOLE în cazurile diagnosticate cu CANCER!

În contextul în care numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de cancer a crescut în mod spectaculos în ultimii ani, oamenii de știință caută tot felul de tratamente alternative care să le readucă celor diagnosticați cu această boală gravă, speranţa.

Rezultatele studiilor din ultimii ani arată efectele benefice pe care le are amestecul de bicarbonat de sodiu și lămâie asupra organismului.

Împreună, lămâia şi bicarbonatul de sodiu ajută la lupta împotriva celulelor canceroase, dar şi a altor boli din organism, sprijinind organismul să îşi restabilească echilibrul şi să se curețe de ceea ce a cauzat boala.

Să incluzi lămâile în dieta ta este cu siguranţă un obicei sănătos şi în această combinaţie, poate fi de ajutor în prevenţia bolilor, ajutând, totodată, la detoxifierea organismului.

Pentru o cură de detoxifiere, amestecă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu în 250 de ml. de apă, împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie.

Ca orice tratament pentru cancer, și acesta poate să dea randament în cazul unui pacient şi să nu meargă deloc pentru un altul. Totodată, trebuie menționat că tratamentele alternative pot avea sau nu rezultate, în funcţie de tipul cancerului.

O mare importanță o are și starea generală a pacientului: dacă se hrănește cu produse organice, dacă bea apă potabilă de calitate, dacă are un psihic puternic și crede cu toată tăria că poate depăşi boala. Toţi aceştia sunt factori importanţi în orice tratament.

Dr. Marty Pagel de la Universitatea Arizona, Centrul pentru Cancer va testa, în curând, efectele bicarbonatului de sodiu asupra pacienţilor cu cancer la sân. Pentru acest studiu va primi 2 milioane de dolari de la Institutul Naţional pentru Sănătate din America.

Foto: mogujatosama.rs

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.