Proba practică pentru obținerea permisului categoria B va putea fi susținută și în două zile de sâmbătă din luna aprilie

Proba practică pentru obținerea permisului categoria B va putea fi susținută și în două zile de sâmbătă din luna aprilie

Proba practică pentru obținerea permisului categoria B va putea fi susținută și în două zile de sâmbătă din luna aprilie.

Măsura a fost luată cu scopul reducerii timpului de programare la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Arad va asigura examinarea candidaților pentru proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere categoria B și în zilele de sâmbătă, 13.04.2024 și 20.04.2024.

Astfel, începând cu data de 29 martie, ora 10, candidații declarați „admis” la proba teoretică se vor putea programa la ghișeu, în limita locurilor disponibile, pentru examinarea la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, la categoria B. Programarea se va putea efectua și de către școlile de conducători auto prin utilizarea aplicației informatice pusă la dispoziție gratuit, pe bază de protocol, de către Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.