Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto va funcționa în Atrium Mall

Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto va funcționa în Atrium Mall

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule (S.P.C.R.P.C.I.V.) va funcționa începând de luni, 17 iulie, în incinta Atrium Mall, la etajul II.

Începând de luni, 17 iulie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad va funcționa în Municipiul Arad, în incinta Atrium Mall, Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12, etajul II. 

Toate persoanele care au programare începând cu 17 iulie sunt rugate să se prezinte la noul sediu al Serviciului. Până vineri, 14 iulie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule va funcționa la sediul vechi din Galleria Mall. Nu va exista nici o perioadă de întrerupere a activității serviciului din cauza operațiunilor de mutare a echipamentelor specifice.

„Amintim că asemeni mutării Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, mutarea S.P.C.R.P.C.I.V. a fost hotărâtă în contextul degradării accentuate a condițiilor existente la vechiul sediu și ignorării, de către proprietarul clădirii, a tuturor solicitărilor de remediere a defecțiunilor și de creare a unor condiții propice desfășurării unei activități publice”, precizează reprezentanții Prefecturii Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.