USL 2020. Oamenii lui Falcă şi Căprar, ÎMPREUNĂ până la MOARTE politică (FOTO)

USL 2020. Oamenii lui Falcă şi Căprar, ÎMPREUNĂ până la MOARTE politică (FOTO)

S-a mai consumat o filă din viaţa politică arădeană. Vineri, 7 februarie 2020, a intrat în istoria politică locală ca data la care USL Arad a dovedit că n-a murit.

Personaje ce au sfidat ridicolul, primari PSD lansaţi de PNL, pensionari care habar nu aveau ce caută la Polivalentă, show american cu accente grandomanice ce l-ar face invidios până şi pe Trump, pesedişti care au tremurat de frică ca nu cumva să fie puşi la pământ (şi nu pe tatami!) – pe scurt asta s-a văzut (din afară şi dacă ai vrut să vezi!) la lansarea candidaţilor liberali şi la (re)alegerea conducerii social-democraţilor arădeni.

În rest, viaţa merge înainte. Ei în lumea lor, în care moralitatea e altceva decât ceea ce înţelegem noi, oamenii simpli, şi ne explică DEX-ul că este. Iar noi? Noi în lumea noastră, de ignoranţi ce n-am prins trenul spre viitorul din care s-a întors să ne călăuzească un anumit personaj.

Noapte bună, Arad, chiar dacă e dimineaţă!

P.S.: Fotografiile le-am primit de la cei sătui de – vorba lor! – „penibilul” situaţiei.

  1. Politica de dreapta.

    Raspunde
  2. usr voi stiti ce vreti? usr in afara de faptul ca visati cascavalul, aveti vreo strategie sau pur si simplu sunteti penibili?

    Raspunde
  3. care USR, penibilule? din pacate voi PNL si cu PSD ati batut palma, ati facut blat pe spinarea intregii tari ca sa ve mantineti privilegiile. rusine mare sa va fie porci ordinari, lepre, ticalosi, tradatori, vanzatori, ipocriti vai de capul vostru. Romania se va trezi si voi veti infunda puscariile!!!!!!

    Raspunde
  4. usr ,voi cersiti aliante cu PNL.dar nu va baga i n
    seama nimeni , nu sunteti in stare sa va uniti nici macar cu PLUS,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.