„Ştiu ce faci. Ştiu unde, ştiu pe ce site-uri, la ce studio”. SCANDAL în lumea VIDEOCHATULUI EROTIC practicat de STUDENTE

„Ştiu ce faci. Ştiu unde, ştiu pe ce site-uri, la ce studio”. SCANDAL în lumea VIDEOCHATULUI EROTIC practicat de STUDENTE

O studentă în vârstă de 25 de ani a fost condamnată la închisoare după ce și-a șantajat o colegă de videochat.

Potrivit procurorilor, I.A. a șantajat o altă studentă, M.R., colegă de videochat, căreia i-a pretins bani pentru a nu distribui imagini compromițătoare cu ea.

„Te sfătuiesc ca data viitoare să răspunzi la telefon, chiar dacă eşti apelată de un număr ascuns. Mai ales când ştii ce slujbă interesantă şi chiar excitantă ai. Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă, sau dear lucky girl, nu ştiu cum îţi place mai mult. Ştiu unde, ştiu pe ce site-uri, la ce studio. Târgul meu: 1.000 de lei pană mâine, la ora 15:00, sau o postare interesantă va apărea peste tot. Asta pentru că nu-ţi vreau răul”,  i-a scris șantajista colegei sale, pe Facebook, după ce a încercat în zadar să o contacteze la telefon.

Victima șantajului s-a adresat Poliției, care a organizat un flagrant în urma căruia I.A. a fost prinsă. Aceasta a fost condamnată, în primă instanță, la 1 an şi 6 luni de închisoare. Tânăra a formulat apel împotriva sentinţei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.