Strada din Arad unde riști să-ți RUPI MAȘINA. De ȘAPTE ANI nu s-a rezolvat situația

Strada din Arad unde riști să-ți RUPI MAȘINA. De ȘAPTE ANI nu s-a rezolvat situația

Aradul merită o rubrică specială dedicată gropilor din carosabil.

Aproape fiecare dintre noi am ajuns să le cunoaștem atât de bine, încât să avem deja o relație aproape personală, spun cei de la USR Arad.

„Le-am înjurat, le-am ocolit, le-am traversat cu durere în suflet. Pe scurt, inaugurăm aici seria dedicată gropilor din viața arădenilor”, se arată într-un comunicat al USR.

Sunt puține lucruri care demonstrează mai mult nepăsarea administrației locale arădene decât cele zece canale coborâte mult sub  nivelul asfaltului pe strada Petru Rareș, din cartierul Grădiște, unde ne rupem mașinile și facem slalom zilnic. Majoritatea datează din perioada 2011-2012, ceea ce înseamnă că de șapte (in curând opt) ani nu s-a atins nimeni de ele.  Cele cinci canale din dreptul Bisericii Ortodoxe au rămas așa după reabilitarea Pasajului Grădiște (2013). Mai avem două în față la Tehnodomus, două la școala Aron Cotruș, unul în fața spălătoriei auto cu fise. Le știm pe de rost și le înjurăm in fiecare zi. Dăm mii de lei pe reparații la mașină (bielete, capete de bară, amortizoare, jante, anvelope), iar Primăria nu face nimic de ȘAPTE ani. Ș-A-P-T-E. Costul mediu pentru aducerea la nivel a celor zece canale nu depășește 3.000 EUR, de douăzeci de ori mai puțin decât, de exemplu, Festivalul Simfonia Florilor de Toamnă, care a durat doar trei zile.Suntem USR Arad și vom schimba prioritățile în orașul nostru, declară Răzvan Anghel, vicepreședintele USR Arad.

 

  1. La fel si pe str. Onisifor Ghibu unde un capac s-a desprins si mi-a zgariat masina ,noua,proaspat cumparata .M-a costat peste 1000 lei reparatia + revopsirea usilor. De ce mai exista pe carosabil capace de canal vechi care nu au acel sistem de prindere care nu le permite sa sara ! Cei de la canalizare ce pazesc ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.