Ștrandul „Neptun” ar putea fi readus la viață. Ce propune un consilier local

Ștrandul „Neptun” ar putea fi readus la viață. Ce propune un consilier local

Marin Lupaș, consilier local al Pro România, consideră că Ștrandul ar putea fi gazda spectacolelor de teatru și concertelor Filarmonicii.

Acesta propune încă o dată conducerilor instituțiilor de cultură din Arad să își desfășoare activitățile cu public pe Ștrand, într-o inițiativă de a readuce arădenii în zona pietonală a bazei de agrement.

„Este evident că anul acesta a fost unul greu pentru Ștrandul «Neptun», având în vedere pandemia cu coronavirus. Administrația locală a propus un preț pentru jumătate de zi, însă nu este destul. Reiau propunerea din anii trecuți făcută Centrului Municipal de Cultură, de a organiza evenimentele publice în aria pietonală a Ștrandului. Reprezentațiile Teatrului sau ale Filarmonicii pot avea loc în spațiul mai mult decât generos care stă la dispoziție în zona de terase”, spune Marin Lupaș

În prezent, instituțiile de cultură din Arad își organizează spectacolele în cadrul Teatrului de Vară aparținând Centrului Cultural Județean, situat pe strada Gheorghe Barițiu, excepție trupa de marionete care are o curte proprie pentru desfășurarea activității cu publicul.

„Cred că am putea da un imbold zonei de pe Ștrand care a suferit cel mai mult în ultimii ani. Este nevoie de un mic sprijin și puțină creativitate în abordarea situației de acolo, nu putem lăsa totul pe umerii comercianților. Mai este doar puțin din sezonul de vară, o astfel de măsură ca cea propusă ar ajuta”, declară Lupaș.

Loading...
  1. Cred ca este binevenita orice idee care ar putea repune strandul in atentia aradenilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.