Studenţii străini de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din anul I s-au întâlnit cu autorităţile locale din Arad (FOTO)

Studenţii străini de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din anul I s-au întâlnit cu autorităţile locale din Arad (FOTO)

Sala Regele Ferdinand din cadrul Primăriei Municipiului Arad a găzduit joi, 12 octombrie 2017, deja tradiţionala întâlnire organizată la începutul fiecărui an universitar între studenţii străini de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” şi autorităţile locale.

În deschiderea evenimentului, primarul municipiului Arad a făcut o scurtă prezentare a oraşului din punct de vedere istoric, cultural şi economic, punctând contribuţiile importante ale Aradului la scrierea istoriei României. Edilul Gheorghe Falcă a încheiat prin a le ura bun venit celor peste 100 de studenţi  prezenţi la întâlnire şi i-a felicitat pentru alegerea de a urma cursurile universităţii arădene.

Acţiunea a avut loc în cadrul „Accommodation Week”, săptămâna de acomodare destinată studenților anului I,  români şi străini,  organizată de preşedintele fondator prof. univ. dr. Aurel Ardelen şi prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.