Succes al Universității „Aurel Vlaicu”: Finanțare de peste 3 milioane de lei pentru trei proiecte de cercetare

Succes al Universității „Aurel Vlaicu”: Finanțare de peste 3 milioane de lei pentru trei proiecte de cercetare

Trei proiecte de cercetare depuse de Universitatea „Aurel Vlaicu” au primit finanțare din partea Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), o instituție publică cu personalitate juridică aflată în subordinea Ministerului Educației Naționale, anunță conducerea unității de învățământ.

Este vorba despre proiectul „Tehnici de Proiectare Neconvențională în Co-domeniul Energie-Fiabilitate pentru Nano-Circuite”, coordonator prof. univ. dr. Valeriu Beiu, proiectul „Sisteme de scanare laser cu prisme Risley, cu aplicații în imagistica medicală și industrială utilizând Tomografia Optică de Coerență”, coordonat de către prof. univ. dr. Virgil Florin Duma, și proiectul „Impactul stresului abiotic și biotic asupra plantelor datorită schimbărilor climatice”, coordonat de către prof. univ. dr. Lucian Copolovici. Fiecare proiect a primit o finanțare de peste 1 milion de lei.

„Susținerea cercetării este o prioritate pentru universitatea noastră. Ne bucurăm că aceste trei proiecte au fost acceptate și au primit finanțare din partea UEFISCDI.  Felicit echipele de proiect pentru aceste rezultate și le doresc mult succes în implementarea lor”, a declarat rectorul prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.