Suntem sclavii Uniunii Europene, România nu mai există!

Suntem sclavii Uniunii Europene, România nu mai există!

Judecatorul Cristi Dănileț a anuntat, marti, o decizie esențială pentru justiția din România. CJUE a decis că „dreptul UE e deasupra deciziilor CCR” si că judecatorii nu pot fi pedepsiți dacă nu pun în aplicare deciziile CCR în cazul în care acestea contravin dreptului UE.

Ce se spune în decizie:„supremația dreptului Uniunii impune ca judecătorii naționali să aibă puterea să lase neaplicată o decizie a unei curți constituționale care este contrară acestui drept, în special fără a fi expuși riscului de a le fi angajată răspunderea disciplinară”.

Dincolo de faptul că această caricatură de magistrat, Cristi Dănileț, lustruitor de pantofi al lui Băsescu, într-o fanfaronadă tocmai bună de prostit proști, se laudă că a îngenunchiat justiția română, inclusiv Curtea Constituțională, rămâne teama cumplită că forurile supreme ale justiției române vor folosi această decizie pentru a pecetlui transformarea definitivă a României într-o colonie jalnică. Mai exact: până și CJUE a dat dovadă de minimă prudență, nu a îndrăznit să poruncească supunerea totală a puterilor statelor componente față de deciziile sale, ci, a precizat că judecătorii pot să lase neaplicată o decizie a unei curți constituționale. Repet, au puterea să facă acest lucru, dacă vor! Oricum o iei, CJUE încurajează puterea judecătorească din România să nu respecte deciziile Curții Constituționale! Orice putere judecătorească subordonată politic va fi liberă să facă abuzuri, desființând pur și simplu curțile constituționale ale statelor membre UE. CJUE nu spune că impune deciziile sale, ci doar că înaltele foruri judecătorești sunt libere să încalce deciziile curților constituționale, dacă așa vor. Putem să o întoarcem cum vrem, concluzia este clară: deciziile Curții Constituționale nu vor mai fi obligatorii, cum prevede Constituția României, ci fiecare va putea să-și bată joc de ele, după bunul plac al unor judecători corupți și subjugați puterii politice!

Simion Todoca 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.