Cele mai populare sloturi gratuite din 2021

Cele mai populare sloturi gratuite din 2021

Cazinourile online au atât de multe avantaje încât mulți dintre clienții lor par să fi uitat complet drumul către casele de pariuri și cazinouri stradale. Pe măsură ce jocurile de noroc online au început să devină dominante, au apărut și foarte multe firme producătoare de jocuri de noroc.

În lume există peste 100 de furnizori de jocuri și conținut pentru platformele web ale cazinourilor online. Unii furnizori sunt renumiți la nivel mondial, cu multe decenii de experiență pe piața gamblingului. Altele sunt mai mici, acționând local sau regional. Indiferent de mărimea firmei, cu toții sunt nevoiți să inoveze mereu pentru a reuși să scoată pe piață noi jocuri.

Sloturile sunt foarte ușor de modificat și transformat. Pot fi configurate noi teme, pot fi aplicate noi melodii, se pot reconfigura tamburii și modul de bonificare, dar principiul de bază al jocurilor va fi mereu același.

Sloturile sunt cele mai practicate jocuri de noroc din cazinourile clasice și online. Reprezintă una dintre cele mai populare forme de divertisment. Sloturile sunt ușor de accesat, totul fiind la un click distanță din confortul propriului cămin. Nu trebuie să se aplice strategii sau alte reguli în practicarea păcănelelor, ceea ce le face să fie accesibile tuturor.

Nimeni nu poate da cu exactitate numărul sloturilor existente în cazinourile din toată lumea, dar cu siguranță s-a depășit pragul de 5000 de variante. Multe dintre ele sunt gratuite și pot fi practicate fără bani reali. Mai jos v-am adus în atenție câteva dintre cele mai populare sloturi gratuite practicate în 2021. Cu siguranță nu sunt cele mai noi și inovatoare, dar păstrează farmecul sloturilor clasice.

Rise of Ra slot este unul dintre cele mai populare sloturi cu tematică egipteană. Acțiunea se desfășoară pe 5 role cu 3 rânduri. Cel mai bine cotat simbol din Rising of Ra este Faraonul, iar pe poziția secundă este Cleopatra. Elementul Wild înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter, dublând câștigul acumulat. Jocul online oferă două niveluri de bonusuri – dublarea câștigurilor și cărțile Jackpot. Este un joc dezvoltat de EGT.

Dragon hot, al joc dezvoltat de EGT, aduce în atenția jucătorilor cel mai clasic mod practicat vreodată. Dragon Hot este jucat pe o matrice grilă cu 5 role și 3 rânduri. Creat de compania renumită Egt, slotul dragon hot este atractiv şi dinamic. Este un joc foarte simplu, potrivit chiar şi pentru începători. În esenţă, va trebui doar să setezi pariurile şi să apeşi butonul «Start».

O altă producție de succes EGT este 40 Super Hot Slot, o versiune Super Hot cu 40 de linii. Jocul poate fi practicat pe o matrice cu 40 de linii fixe care se extind pe o grilă 4 x 5. 40 Super Hot este cel mai jucat joc de slot din spațiul online, datorită RTP-ului de până la 95,81%.

Thunderstruck II de la Microgaming este continuarea slotului de mare succes Thunderstruck, unul dintre cele mai populare jocuri online din toate timpurile. Acest slot cu 5 role are o combinație impresionantă de 243 de linii de plată. Mjölnir, ciocanul legendar al lui Thor, acționează ca Scatter. Aterizarea a trei sau mai multe dintre ele va declanșa runde bonus, care au patru niveluri diferite. Jucătorii pot progresa în funcție de câte ori declanșează funcția bonus. Acordați atenție simbolului Wildstorm – alinierea a cinci dintre ele declanșează jocurile cu jackpot de 7.000 de ori. Thunderstruck original a fost atât de popular încât i-a fost dificil să continue să mențină nivelul. Thunderstruck II este mai bun decât predecesorul său și merită un loc în lista noastră cu cele mai populare sloturi online.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.