Suporter Club UTA, exclus din AFC UTA

Suporter Club UTA, exclus din AFC UTA

Așa cum era de așteptat Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA, controlată de familia Meszar, a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, fapt extrem de grav care ar putea avea consecințe devastatoare asupra clubului UTA.

Motivele invocate în favoarea excluderii sunt puerile, cei care conduc asociația dorind, de fapt, ca Suporter Club UTA să nu mai aibă acces la documentele clubului.

Redăm, mai jos, comunicatul de presă al Suporter Club UTA legat de cele întâmplate:

„Este oficial! Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, devenind astfel Adunarea Generală a familiei Meszar.

Suporter Club UTA a fost membru fondator în AFC UTA, iar istoria asociației noastre s-a confundat, încă de la înființare, cu cea a clubului UTA. Suporter Club UTA a fost parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă și AFC UTA, în calitate de organism deținător al mărcii «UTA», fiind mereu pilonul care a dat clubului echilibru, moralitate și, mai ales, identitate.

Astăzi, prin excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA, de către familia Meszar, acest pilon este zdruncinat, însă nu dărâmat.

Este datoria noastră să apărăm și să luptăm pentru ca numele «UTA» și moștenirea Baronului să rămână nepătate și să nu poată fi târâte prin noroi de către o șleahtă de pungași mărunți. Nu ne vom da bătuți! Nu vom renunța să luptăm pentru valorile morale în care credem și pe care le promovăm!

Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie!

Pentru noi doar UTA contează și asta nu se va schimba niciodată!”

De remarcat, că Suporter Club UTA deține sigla, culorile și palmaresul „Bătrânei Doamne”, fără de care clubul controlat de familia Meszar și-ar pierde identitatea.

Citește și:
Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! Dă afară SCU și pe urmașii baronului Neuman și ai lui Petschovschi (VIDEO)

  1. Cauza? Cherchez la f…alcă!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.