Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! Dă afară SCU și pe urmașii baronului Neuman și ai lui Petschovschi (VIDEO)

Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! Dă afară SCU și pe urmașii baronului Neuman și ai lui Petschovschi (VIDEO)

Adunarea Generală a AFC UTA a fost convocată luni, 12 februarie 2024, cu o oră înaintea importantei partide dintre UTA și FC Botoșani, pentru a exclude din asociație Suporter Club UTA (SCU). Cu o majoritate covârșitoare de membri controlați de Alexandru Meszar (și de cei care se află în spatele său), excluderea din asociație a SCU, adică a entității care oferă identitatea clubului, deținătoare a mărcii înregistrate la FRF, va fi o simplă formalitate.

Nu o să insistăm asupra motivelor puerile invocate pentru excluderea SCU, ci o să subliniem ce anume înseamnă această excludere pentru gruparea care conduce clubul. Odată exclus din AFC UTA, Suporter Club UTA nu va mai putea solicita să i se pună la dispoziție datele financiare ale clubului sau alte acte (de exemplu, contracte), lucru care la ora actuală este posibil și-i „arde” rău pe conducătorii UTA-ei – asupra cărora planează uriașe suspiciuni de fapte penale. „Întâmplător”, hotărârea de eliminare a SCU din AFC UTA vine după ce asociația suporterilor a obținut, în instanță, o hotărâre judecătorească prin care trebuie să i se pună la dispoziție actele pe care gruparea Meszar le-ar vrea în continuare secrete (de ce oare?!). Conducerea clubului a atacat cu apel hotărârea judecătorească, astfel încât desecretizarea actelor se amână, dar nu la nesfârșit, desigur, cum își închipuie unii.

Iată ce a hotărât instanța, în Sentința Civilă nr. 4407/29 noiembrie 2023:

Revenind, dincolo de faptul că, într-o încercare disperată de a-și salva pielea, conducerea AFC UTA dă afară SCU din asociație, îi aruncă pe ușa din dos din club și pe urmașii baronului Neuman, cel care a fondat UTA, și pe nepotul marelui Iosif Petschovschi – care sunt membri ai Suporter Club UTA.

Nu mai vorbim despre faptul că aceeași conducere a întinat, între timp, și memoria lui Nicolae Bara, contestând în instanță faptul că acesta a lăsat suporterilor sigla, culorile și palmaresul „Bătrânei Doamne”.

Iată, mai jos, înregistrarea integrală a conferinței de presă a Suporter Club UTA:

  1. lucrurile nu vor ramane asa!!

    Raspunde
  2. Când încerci să elimini pe cel care nu-ți este prieten sau loial, este semn clar că ai luat-o razna. Oamenii normali s-ar bucura să aibă lângă ei oameni care să-i tragă de gulere atunci când fac prostii. pentru că i-ar feri de mâna justiției mai târziu. În situația de acum de la UTA, partea care cere și va vota excluderea se cheamă mizerie umană. Or, mizeria aceasta are zile numărate. Chiar dacă acum cred că sunt pe cai mari, siguranța lor se va nărui exact când vor crede că nimic nu-i va clinti.

    Raspunde
  3. […] Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! … […]

    Raspunde
  4. Nu pot sa cred ce Primar avem! Doamne ferește-ne este dureros. Am sa votez PSD clar. Nu ma mai simt reprezentat deloc de Bibarț.

    Raspunde
  5. […] Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! … […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.