Bibarț îl atenționează pe Meszar: Să plece dacă nu mai e susținut de suporteri

Bibarț îl atenționează pe Meszar: Să plece dacă nu mai e susținut de suporteri

Primarul Călin Bibarț a luat atitudine, în cadrul unui interviu oferit colegilor de la Jurnal Arădean, vizavi de anunțata deja eliminare a Suporter Club UTA din AFC UTA Arad, manevră care ar putea lăsa fără identitate clubul fanion al Aradului.

Asta în condițiile în care Suporter Club UTA deține sigla, culorile și palmaresul „Bătrânei Doamne” iar Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, este principalul finanțator al AFC UTA Arad.

De remarcat, că tonul primarului a fost unul imperativ, acesta atrăgând atenția că UTA este a arădenilor, nu a cuiva anume (cu trimitere directă spre Alexandru Meszar, omul care controlează clubul).

„Celor aflați în conflict nu le transmit, ci le cer la modul cel mai serios să nu facă din acest club de tradiție un subiect de bârfă și cancan la nivel național! Să nu ne facă de râs! N-am văzut nicăieri cluburi fără suporteri, dar am văzut în schimb jucători, antrenori și chiar conducători de cluburi care au trebuit să plece când suporterii nu i-au mai susținut! Celor care iubesc UTA le cer să o susțină în continuare și să fie, măcar ei, aceeași oameni care au iubit, iubesc și vor iubi UTA. Repet cel mai important lucru: Nimeni, dar absolut nimeni, nu are voie să-și bată joc de UTA! UTA e a arădenilor, nu a cuiva anume”, a spus Călin Bibarț.

Citește tot interviul aici!

Citește și:
Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! Dă afară SCU și pe urmașii baronului Neuman și ai lui Petschovschi (VIDEO)

 1. felicitări dle primar pentru ce ati spus!! UTA inseamna ARAD!!

  Raspunde
 2. Așa trebuie să vorbească un adevărat primar ! 👍

  Raspunde
 3. Pe aceeași logică să plece și Bibarț, că nu e dorit de arădeni!

  Raspunde
 4. ba voi mai puneti botul la astfel de abureli
  a inceput campania electorala , si individul asta mediocru isi face imagine pe spinarea SCU
  DACA mesar face un pas inapoi , prostimea o sa spuna ca a intervenit primarul ,care va devenii un erou si va castiga mii de voturi . mesar nu pierde nimic , si isi vede incontinuoare de marsavii ,iar toti acei ticalosi din jurul clubului vor prospera si vor trai bine

  Raspunde
  • Nu cred că are nici o Gară sula cu prefectura.
   Călin Bibarț e al Araduluiu precum UTA.
   În schimb Meszar are multe gări și cu sula și cu prefectura.

   Raspunde
 5. Si la ce a ajutat mesajul dat?? SCU a fost exclusa !

  Raspunde
 6. Cine a văzut vreun câine plecând cu capul plecat din ușa măcelăriei sigur îl va vedea și pe acest individ plecând de la club. Până la urmă cine e, cine l-a adus și cine îl susține? E un fel de Boc pentru Băsescu? Joacă în echipă?

  Raspunde
 7. E campanie electorala, doar vrobe aruncate in vant. Daca chiar crede domnul Bibart ce spune ar face ceva. Daca UTA e a aradeninilor si el reprezinta aradenii ar face ceva, de vorbe suntem toti satui!

  Raspunde
 8. […] Bibarț îl atenționează pe Meszar: Să plece dacă nu mai e susținut de suporteri […]

  Raspunde
 9. Odată cu el sa pleci și tu, arădenii nu te doresc !

  Raspunde
 10. […] Bibarț îl atenționează pe Meszar: Să plece dacă nu mai e susținut de suporteri […]

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.